5 boeken tips voor op vakantie

Wil je op vakantie gaan lezen, geïnspireerd blijven en werken aan jezelf, dan hebben we 5 boeken voor je die je lekker op vakantie kunt lezen.

Meer brein minder medicijn / Lissa Rankin
Deze arts heeft onderzocht wat de power van de mind is bij een genezingsproces. Ze heeft vele medische wonderen bekeken en de werking van placebo en nocebo. Een aanrader als je meer wilt weten over de wisselwerking van lichaam en geest en de invloed op gezondheid.

Overstijg jezelf / Joe Dispenza
Joe Dispenza, neuroloog en chiropractor heeft zijn leven gewijd aan hoe ons brein werkt. Hierbij gaat hij verder dan de traditionele wetenschap en legt hij link tussen de neurologie en de kwantumfysica. Het kwantumveld zou een belangrijke bijdrage leveren aan het realiseren van doelen. Naast de theorie geeft dit boek ook een mooie meditatiemethode die ervoor zorgt dat je volledig afgestemd bent met dit kwantumveld.

Naar het hart van communicatie / Eric Schneider
Of je nu bekend bent met NLP of niet, Eric Schneider zet je aan het denken door dit boek. Als psycholoog en filosoof geeft Eric zijn betoog over de zingeving van het leven en hoe deze concreet ingevuld kan worden. Niets zweverigs en zeer pakkend voor zingevingsvraagstukken.

De eenvoud van Zijn / Ken Wilber
Een boek met zeer veel diepgang over de zoektocht naar wie je bent. Ken Wilber staat bekend om fundamentele processen te beschrijven die je helpen authentiek te zijn. Dit boek zet uiteen wat Zijn betekent. Let op, dit boek gaat de diepte in dus je mind ontspannen zit er even niet bij.

Zo niet, dan toch / Richard Branson
Een boek van een icoon. Bij het lezen van de boeken van Richard Branson word je vanzelf geactiveerd en gemotiveerd. Dit boek leert je dat alles mogelijk is zodat je het leven kunt leiden zoals jij dit wilt. Tevens geeft het boek aan wat het betekent om van betekenis te zijn voor anderen en niet alleen met jezelf bezig te zijn.

Heel veel leesplezier!

Over de schrijver
Reactie plaatsen