Creëer een onbreekbare verbinding
met de toekomst die je wenst

Het is als tijdreizen... maar dan beter

Reserveer Je Plek 

Stel je voor dat je naar de toekomst kunt reizen.

Niet zomaar een toekomst. Maar de toekomstige tijdlijn waar jij je beste leven leidt. Weet je, de toekomst ligt niet vast. Het is een snelweg van mogelijkheden.  Welke tijdlijn kies jij?

"Ik kijk er met dankbaarheid op terug!"

Milan weet op een unieke manier het rationele met het mystieke van Quantum Timeline Jumping met elkaar te verbinden. Deze tweedaagse training was 'life changing' met een diepe connectie naar mijzelf en naar de andere deelnemers als resultaat. De training heeft mij veel meer inzicht gegeven in mijn persoonlijke drijfveren.

⭐⭐⭐⭐⭐

- RW

"Een ware bevrijding voor je ziel."

De twee dagen ondergedompeld in magische, bijzondere energie. Een veilige omgeving waar alles mag zijn en er veel ruimte komt in jezelf door nieuwe inzichten. Het was alles in één: verbinding, bewegen, ontspannen, transformeren, loslaten en acceptatie! Een ware bevrijding voor je ziel. Dankbaar voor deze mooie ervaringen. 

⭐⭐⭐⭐⭐

- Desiree 

"Een blik op de toekomst."

Ik ben als een grijs musje zo klein als het maar kon binnen gewandeld de eerste dag. En ben als een energiepaard naar buiten gelopen na de twee dagen. Deze training is iets wat ik iedereen aan raad. Het heeft mij zoveel inzichten en gelukkige gevoelens gegeven dat ik alleen nog maar weer wil! 
⭐⭐⭐⭐⭐

- Lisanne

null

- Heb je het gevoel dat je vastzit in je leven?

- Loop je steeds weer tegen dezelfde obstakels aan?

- Lukt het je niet de verandering te creëren waar je naar verlangt?

- Heb je het gevoel dat je jezelf bent kwijtgeraakt?


Quantum Timeline Jumping is een krachtige methode waarmee je jezelf en je leven transformeert. Je activeert de tijdlijn die het best jouw wensen en levensdoelen dient.


Hiermee creëer jij het leven waar je naar verlangt.
"In 1 woord, geweldig!"

 De opbouw in de 2 dagen was fijn, de uitleg, de oefeningen….het was allemaal heel waardevol! 

Deze 2-daagse training heeft me zoveel inzichten, bewustwording en vertrouwen gegeven! Het was ook zó gaaf om op de tijdlijn van je quantumzelf te stappen en alles wat je daar ervaart mee te nemen naar het nu! Dankjewel Milan & team voor deze magische ervaring! 

⭐⭐⭐⭐⭐

- Micha

"Als een andere dimensie, inspirerend, vertrouwd gevoel."

 Mooie inspirerende dagen waar je bij jezelf op een diepere laag komt.  De inspirerende woorden van Milan die een andere kijk op mijn kijk, mijn waarheid op zaken anders maakt. Is mijn waarheid de waarheid of kun je het anders zien en beleven.

⭐⭐⭐⭐

- Anoniem

"Nu nog komen de tranen in mijn ogen."

Vooral de laatste dag toen jij de sessie deed met Jeroen,  die was zo intens, daar kreeg ik, en ik niet alleen,  de hele zaal was in ontroering en voelde de energie en  toen begon Jeroen te zingen.  Nu nog komen de tranen in mijn ogen.  Hier gaan jullie vele andere mee in de positieve sfeer krijgen.

Het was geweldig allemaal,  dankjewel. 

⭐⭐⭐⭐⭐

- Francien

Ik hoor je denken.....wat is Quantum Timeline Jumping?
Goede vraag!


Het is geen meditatie.Het is méér dan dat.

Je transformeert jouw geloofssystemen en verhoogt je frequentie.


Persoonlijke groei 3.0

Je komt thuis in jezelf en creëert vanuit dat punt jouw mooiste leven.


That's it!

Niets zweverigs aan.

"Het is verbazingwekkend."

"Milan heeft een buitengewone 2-daagse training ontwikkeld die diepgaande veranderingen teweegbrengt, en ik ben dankbaar dat ik de kans heb gehad om hieraan deel te nemen. Wat deze training echt uniek maakt, is dat het niet alleen gericht is op het begrijpen van de technieken, maar ook op het toepassen ervan in het dagelijks leven. Je leert hoe je deze krachtige methoden kunt integreren in je dagelijkse routine, zodat je actief de realiteit kunt manifesteren die je wenst.

Na de de training merkte ik al snel een verschuiving in mijn energie en perceptie. Alsof de obstakels die me eerder tegenhielden, nu plaats maakten voor nieuwe mogelijkheden. Ik voel me krachtiger en meer in controle dan ooit tevoren. In de nasleep van de training heb ik dan ook veel nieuwe klanten aangetrokken die vanuit het niets leken te komen. Het is verbazingwekkend hoe de verschuiving in energie en bewustzijn niet alleen persoonlijke, maar ook zakelijke successen kan opleveren."

⭐⭐⭐⭐⭐

-Tess

Met Quantum Timeline Jumping kom je waar je wilt zijn

Ik ben Milan Somers, een ervaren trainer en gepassioneerd voorvechter van de kracht van Quantum Timeline Jumping.

Mijn missie is om mensen zoals jij te helpen los te komen van je beperkingen en de realiteit te creëren waar je echt naar verlangt.

Ik begrijp de strijd van het gevoel vast te zitten in het leven.

Er was een tijd dat ook ik me gevangen voelde, niet in staat om het leven te manifesteren dat ik wilde.

Hoeveel conventionele methoden ik ook probeerde, niets leek te werken.

Het voelde alsof ik in rondjes liep en nooit echt de doorbraak bereikte die ik nodig had.

"Mooie inzichten en nieuwe vriendschappen."

Dankbaar dat ik hieraan deel heb mogen nemen. Fantastisch, het was een groot warm bad vol liefde.

Heerlijk om twee dagen ondergedompeld te worden in liefde, licht, vrolijkheid en respect. Dankbaar dat ik hieraan deel heb mogen nemen. Er staan ons nog mooie dingen te wachten.

⭐⭐⭐⭐⭐

- Anoniem

"Tools voor mijzelf maar ook voor mijn cliënten"

De theorie was mij al bekend. Het ervaren en toepassen maakt dit zoveel begrijpelijker en waardevoller. Ik heb het direct kunnen toepassen voor mijzelf en in mijn praktijk. Ik ben dankbaar dat ik deze kans heb genomen :) 

⭐⭐⭐⭐

- Ankie

"Fantastische ervaring!"

Ik heb inmiddels veel cursussen gedaan in mijn leven. Deze is toch wel echt heel bijzonder en waardevol. Kwam ook op het juiste moment om de switch te kunnen maken naar de toekomst die ik graag wens. Door de cursus inhoud, maar vooral ook door Milan, die leeft en uitstraalt wat hij leert hebben we veel vertrouwen in onze missie. Ook genieten we meer van de weg waarop het zal gaan gebeuren. 

⭐⭐⭐⭐⭐

- Dr. Frank

Er is niet één mogelijke toekomst, er zijn er vele...

Toen ontdekte ik de wereld van de quantumfysica en de fascinerende wereld van de quantumrealiteiten.

Deze openbaring veranderde alles voor mij en opende nieuwe mogelijkheden en inzichten die ik nooit eerder had overwogen.

Toen ik er dieper in dook, ontdekte ik hoe ik kon communiceren met verschillende vormen van intelligentie, zoals mijn onderbewustzijn, quantumzelf en hogere zelf.

Door deze reis van zelfontdekking kon ik mijn ware potentieel aanboren en het leven creëren dat ik altijd al wilde.

Het is mijn missie om jou en je ideale toekomst NU samen te brengen.

 • Geen jarenlang geploeter
 • Maak in een instant de shift waar je naar verlangt
 • Omzeil conditioneringen, programmeringen en ego
 • Verhoog je frequentie
 • Activeer de tijdlijn waar jij je hartsverlangens leeft
 • Manifesteer jouw mooiste leven

Inbegrepen bij de training:

 • Twee intensieve dagen training met Milan Somers

 • Een voorbereidende audio om je voor te bereiden op de ervaring.

 • Een uitgebreide hand-out, inclusief scripts zodat je thuis ook direct met Quantum Timeline Jumping aan de slag kunt.

 • Onbeperkt koffie en thee

 • Alle mogelijkheid om jouw persoonlijke vragen te stellen

Deze 2-daagse training vindt plaats van 10.00 tot 17.30 uur.


"WAUW!"

Samen met mijn dochter dit avontuur aangegaan en zooooo blij dat we deze 'jump' samen hebben beleeft. Het waren dagen met een hoge 'WAUW' factor, intens, liefdevol, emotioneel, waardevol, magisch, inzichten gekregen, passievol, eigenlijk niet te beschrijven. Lieve Milan  en allen die erbij waren... Bedankt 🙏

⭐⭐⭐⭐⭐

- Ellen

"Prachtige verdiepende ervaring"

Quantum jumping geeft me de mogelijkheid om te reizen met als resultaat dat ik zelfvertrouwen en meer energie ervaar. Tijdens de 2-daagse werd ik eraan herinnerd dat ik zelf de regisseur ben van mijn leven. De training gaf me eveneens de nodige handvaten en motivatie om zelf aan de slag te gaan en een eigen jump te schrijven. Ik ben Milan en zijn team heel dankbaar voor de prachtige ervaring en top organisatie. Het was top! TOP!

⭐⭐⭐⭐

- Nathalie

"Veel geleerd, goede uitleg. Mooie ervaring."

Een interessante en bijzondere training, waarbij er een nieuwe wereld open gaat op het gebied van quantum. Milan is bevlogen en je krijgt volop de ruimte om vragen te stellen en persoonlijk met hem in contact te komen. Echt een aanrader en een cadeau voor jezelf. 

⭐⭐⭐⭐

- Jet

€ 499,-
€ 349,-

Na het volgen van de Quantum Timeline Jumping Training ben je in staat om...

 • Je eigen realiteit te creëren en je beste leven te leven

 • Voorbij te gaan aan conditioneringen, programmeringen en ego

 • Een directe hotline met het Quantumveld te hebben om te manifesteren wat je wilt

 • Je potentieel aan te boren door rechtstreeks te communiceren met je onderbewustzijn, waardoor je de juiste keuzes maakt

 • Emotionele balans, zelfverzekerdheid en dankbaarheid voor het leven te ervaren


Reserveer nu je plek en begin aan de reis naar het losmaken van je ware potentieel.

Quantum Timeline Jumping Training

17 - 18 mei 2024

Quantum Timeline Jumping Training

28- 29 juni 2024

Locatie:

Mariakapel Coudewater

Hoe werkt Quantum Jumpen?

De ware oorzaak van ons onvermogen om de gewenste werkelijkheid te manifesteren is niet een gebrek aan inspanning of inzet, maar eerder een gebrek aan inzicht in de onderliggende mechanismen van het universum.

De meeste traditionele methoden voor zelfverbetering richten zich op de externe aspecten van ons leven, waardoor we slechts een gedeeltelijk begrip hebben van de krachtige krachten die in het spel zijn.

Dit is waar Quantum Timeline Jumping om de hoek komt kijken.

Met deze baanbrekende techniek kun je rechtstreeks communiceren met de 3 verschillende vormen van intelligentie, zoals je onderbewustzijn, je quantumzelf en je hogere zelf.

Dit klinkt misschien verrassend, maar het wordt ondersteund door de principes van de quantumfysica en geavanceerde ontdekkingen op dit gebied.

Wat ga je investeren in je toekomst?

Succesvolle mensen weten dat investeren in zichzelf de sleutel is tot het vrijmaken van een betere toekomst. 

Normaal gesproken kost de Quantum Timeline Jumping Training €499, maar voor een beperkte tijd kun je je inschrijven voor slechts €349.

Ook mag je jouw kinderen tussen de 16-21 jaar meenemen voor de helft van de prijs. Dit betekent dus dat je jouw kind mee kan nemen op een unieke quantum reis voor slechts € 174.50.


Stel je eens voor wat dit voor hen kan betekenen?  

Na inschrijving ontvang je binnen een dag een kortingscode waarmee je met korting jouw kind(eren) kunt aanmelden.

"Sterke cursus  met passie, overtuiging en kennis van zaken."

Ik vond het een bijzondere ervaring, enkele dagen met geestverwanten geeft ook een stimulans op mijn ingeslagen weg verder te gaan. Vooral de demonstratie met jou op het podium was een zeer prettige ervaring, waarna ik met veel tintelingen terugdenk.

⭐⭐⭐⭐⭐

- Anoniem

"Ik zou zo weer mee doen."

"Wat was het een super fijne, inspirerende en leerzame training. Milan heeft hele fijne energie en veel kennis. Fijne begeleiding en ruimte voor persoonlijke vragen vond ik ook fijn. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen en ook tips hoe nu verder. Werkboek is ook super handig daar ben ik ook blij mee. Ik zou zo weer mee doen. Super bedankt.

⭐⭐⭐⭐

- Misa

"Verbindende training"

2 daagse training met gelijkgestemde in de Maria kapel in Rosmalen. Mooie energie fijne mensen

⭐⭐⭐⭐

- Monique

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om het Quantum Timeline Jumping Training te leren kennen.

Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden op je reis naar je beste leven.

Op jouw onbeperkt succes,

Milan Somers

FAQ Q-Timeline Jumping

Hoe werkt het?

De 2-daagse Quantum Timeline Jumping Training is een krachtig en transformerend programma dat technieken uit de quantumfysica, spiritualiteit en zelfhypnose combineert om je te helpen je eigen realiteit te creëren en je beste leven te leiden.
Tijdens de training leer je hoe je kunt communiceren met verschillende vormen van intelligentie, je frequentie kunt verhogen en direct contact kunt maken met het Quantumveld voor krachtige manifestatie.

Hoe lang heb ik toegang?

Bij inschrijving voor de Quantum Timeline Jumping Training krijg je levenslang toegang tot het trainingsmateriaal, inclusief de live opnames en bonus Quantum Timeline Jumps.

Is het op locatie of online?

De Quantum Timeline Jumping Training is een live evenement op locatie in het Mariakapel Coudewater te Rosmalen. Je krijgt de kans om rechtstreeks van Milan te leren en om tijdens de training met andere deelnemers te communiceren.

Wat krijg ik precies?

Wanneer je je inschrijft voor de Quantum Timeline Jumping Training, ontvang je:
* Twee dagen live training met Milan Somers

* Een voorbereidende audio om je voor te bereiden op de ervaring

* De live opnames van de trainingen

* Verschillende bonus Quantum Timeline Jumps

Hoeveel kost het?

De Quantum Timeline Jumping Training heeft normaal een waarde van €499.
Voor een beperkte tijd kun je je echter inschrijven voor slechts € 349!

Wanneer vindt de training plaats?

17-18 november 2023 
12-13 januari 2024
23-24 februari 2024
17-18 mei 2024
5-6 april 2024
28-29 juni 2024

Reserveer Je Plek