Word een Meester
in Manifestatie

Krijg onbeperkte toegang tot een groeiende verzameling van quantum jumps, online programma’s, een enthousiaste community en nog veel meer!

Word een Meester
in Manifestatie

Krijg onbeperkte toegang tot een groeiende verzameling van quantum jumps, online programma’s, een enthousiaste community en nog veel meer!

De reis naar de gelukkigste

versie van jezelf start hier

Samen ontwikkelen, groeien, verbinden, lachen, vallen en opstaan.


Persoonlijke ontwikkeling is een blijvend proces. En om dat met Milan Somers als mentor te kunnen doen, is een buitengewone kans voor exponentiële groei.


Verbind - Heel - Transformeer:

Word jouw authentieke zelf en leef je mooiste leven.

Wat vind je in de Quantum Community?

Communiceer rechtstreeks met de bron van manifestatiekracht en de drie intelligenties die alles in je leven besturen. In 3 stappen word je een meester in manifesteren.
Dit programma is je gids dat je moeiteloos naar het bereiken van je dromen leidt, van gezondheid, overvloed tot het maken van impact op de wereld.
Een groeiende bibliotheek vol krachtige Quantum Timeline Jumps. Kies telkens het thema dat je aanspreekt en herhaal de jump zo vaak als je wilt.
Stap in dit 14-daagse avontuur, inclusief opdrachten en q-jumps om de grenzen van je bewustzijn te verkennen en je te verbinden met de diepere lagen van je spirituele zelf.
Breng al je chakra's in balans om je optimaal te verbinden met het Quantumveld en verwijder alles wat je niet meer dient uit je onderbewustzijn.
Laten we verlangen, zingeving en manifestatie bij elkaar brengen om jou raketbrandstof te geven om authentiek te zijn en jouw droomleven te creëren.
Samen met Milan en Roy ontwaak je  jouw innerlijke kracht met de 5 elementen, traditionele Chinese geneeskunde en de nieuwste quantumtechnieken. 
Een podcast waarin Milan in gesprek gaat met mensen die door het gebruik van de Quantumwetten inspirerende resultaten hebben geboekt.
Met deze 5-daagse challenge combineer je de quantumfysica en spiritualiteit voor een snelle diepgaande persoonlijke en collectieve transformatie.
Heb je een boodschap voor de wereld die je in boekvorm wilt uitbrengen? In 4 weken helpt het Quantum Boek Project jou om je boodschap stap voor stap op papier te zetten.
Dit zijn 5 bijzondere en krachtige Quantum Jumps voor een mooiere wereld, om meer licht en liefde in de wereld te brengen en de frequentie op aarde te verhogen.
Iedere maand verzorgt Milan een masterclass die de wereld van quantum eenvoudiger te begrijpen maakt. Je krijgt nieuw begrip en kennis over alles van ‘quantum.’
Digitale bibliotheek van inspirerende screensavers die je op je telefoon kunt plaatsen om je onderbewuste te herprogrammeren.
Karmaburning zuivert je volledige systeem van lage frequenties. Ieder kwartaal verschijnt een nieuwe karmaburning sessie.
Elke maand voegen we nieuwe inhoud toe. Van quantum timeline jumps op specifieke thema's tot challenges en masterclasses.
Eindelijk heb ik iemand gevonden waarmee ik op heel hoog quantum niveau mee kan sparren en co-creëren. Het is net alsof ik een jongere quantum versie van mezelf heb gevonden, wij zijn zo aanvullend aan elkaar dat alles wat wij doen moeiteloos gaat.
Roy Martina
Milan is het best bewaarde geheim van Nederland. Kundig, ervaren en integer. Ik onderging een quantum hypnose sessie bij hem en die heeft me meer dan goed gedaan. Het is tijd dat we dit geheim delen met de wereld. Het is tijd voor Milan Somers.
Robert Bridgeman
Milan's betrokkenheid, inlevend vermogen en kennis maken dat hij een unieke teacher is. Voel me enorm dankbaar dat ik met Milan mag samenwerken en onze krachten bundelen. Elke keer weer een feest en zie enorme verschuivingen bij de deelnemers.
Janosh

null

Transformeer jezelf met verbazingwekkend krachtige technieken.

Aan de andere kant van deze reis ligt niet alleen het leven waar je van gedroomd hebt, maar het leven waarvoor je bestemd bent.

Waarom lid worden?

✅  Milan Somers als mentor op jouw reis 

✅  Verbinding met gelijkgestemden die je ondersteunen

✅  Verhoog je frequentie naar liefde en dankbaarheid

✅  Los je blokkades op

✅  Ontdek het waarom van je levenspad

✅  Verruim je bewustzijn

✅  Ervaar eenheidsbewustzijn

✅  Laat je leiden door je intuïtie

✅  Communiceer met je hogere zelf

✅  Toegang tot vorige en toekomstige levens

✅  Healing

✅  Ontmoet je ware essentie

✅  Creëer de beste versie van jezelf

✅  Scheppen van een nieuwe realiteit

✅  Maak kennis met interdimensionale communicatie

✅  Thuiskomen in jezelf

✅  Herinner je waarom je op aarde bent

✅  Diepgaande zelftransformatie

✅  Samenwerken met je schaduwkanten

✅  Verbeterde verbondenheid, licht en liefde

✅  Creëer een betere wereld

✅  Manifesteer Overvloed

Heel fijn. Een plaats waar ik altijd terecht kan. Er staat altijd wel wat in waar ik me in kan gaan verdiepen of lezen waar de anderen mee bezig zijn. Er zijn zo veel verschillende lessen en zo fijn dat het regelmatig wordt aangevuld.

⭐⭐⭐⭐⭐

Dit is voor mij op het juiste moment op mijn pad gekomen. Dank daarvoor. Daarmee bevestigt dit ook direct de aanwezigheid en kracht van intuïtie en synchronisiteit. Jullie liefdevolle aanwezigheid is voelbaar, merkbaar.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik vind het community heel fijn. Heel makkelijk is on te gebruiken en met zoveel informatie over alles ‘quantum’ enz. Elke dag ben ik ermee bezig. Door al de lessen en al de jumps en screensavers is mijn leven voor goed aan het veranderen. 

⭐⭐⭐⭐⭐

Onze Missie

Ons doel is zoveel mogelijk mensen te verenigen om een zo groot

mogelijke impact te maken op de wereld. Samen ontwikkelen, samen

groeien, verbinden, lachen, vallen en opstaan. Persoonlijke ontwikkeling

is een blijvend proces. En om dat met gelijkgestemden te kunnen doen,

zien wij als een nieuwe beweging. Naarmate meer mensen hun frequentie

verhogen naar liefde, zal de wereld veranderen. 

Zo ondersteunen we de aarde in de transitie waar ze op dit moment inzit.

En creëren we een nieuwe wereld. Voor onszelf, en de generaties na ons.

Vanuit mijn hart een diepe buiging en dankbaarheid voor hiervoor. Ik ben zo blij dat dit op mijn pad gekomen is. Een veilige omgeving waar je veel kunt leren!

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik voel me veel beter dan ooit en dat er iets aan het veranderen is in positieve zin. Ik kan er niet echt woorden aan geven, het is een gevoel dat diep van binnen komt.

⭐⭐⭐⭐⭐

Heel fijn om met gelijk gestemde te communiceren. De herkenning geeft me steun dat ik er niet alleen voor sta. Alles is ook leuk en makkelijk om te gebruiken.

⭐⭐⭐⭐⭐

Word lid van de Quantum Community voor slechts €27,27 p/m

(Je kunt elke maand opzeggen wanneer je wilt)


Start de reis naar jouw meest gelukkige leven.

FAQ Quantum Community

Wat is het doel van de community?

Ons doel is zoveel mogelijk mensen te verenigen om een zo groot mogelijke impact te maken op de wereld. Samen ontwikkelen, samen groeien, verbinden, lachen, vallen en opstaan. Persoonlijke ontwikkeling is een blijvend proces. En om dat met gelijkgestemden te kunnen doen, zien wij als een nieuwe beweging. Naarmate meer mensen hun frequentie verhogen naar liefde, zal de wereld veranderen. Zo ondersteunen we de aarde in de transitie waar ze op dit moment inzit. En creëren we een nieuwe wereld. Voor onszelf, en de generaties na ons.

Wat kan ik in de community vinden?

Onze community is een platform waar je een leven lang kunt ontwikkelen en verbinden. Zo doen we gezamenlijke challenges om samen te groeien, vind je er veel online trainingen, verschijnt er iedere maand een nieuwe masterclass, voegen we quantum jumps toe, karmaburning, podcasts en nog veel meer. Ook vindt er geregeld een Q &A met Milan plaats. Het is een dynamische omgeving die we blijven vullen. En waar verbinding met elkaar centraal staat. Samen creëren we een mooiere wereld.

Wat maakt deze community uniek?

In een groep met gelijkgestemden groeien en verbinden, met als hogere doel bij te dragen aan de wereldtransformatie waar we zo naar verlangen. Hoe meer mensen hun frequentie verhogen naar liefde, hoe liefdevollere wereld we creëeren. In onze community ga je belemmerende conditioneringen en programma’s verwijderen, verhoog je je frequentie middels Quantum Jumps en verbind je je met anderen met hetzelfde doel. Iedere maand voegen we nieuwe content toe, zodat we je blijven voeden in jouw ontwikkeling.

Wat kost het lidmaatschap?

Tijdelijk kun je lid woorden voor slechts € 27,27 per maand, wat een kleine prijs is voor de hoeveelheid aan kennis je ontvangt. Het is maandelijks opzegbaar. Maar we zullen ervoor zorgen dat je altijd lid wilt blijven :-)