Ga mee op een buitengewone reis om je ware potentieel te ontdekken

Hoi! Ik ben Milan, en ik ben blij dat je hier bent.

Ik ben op een missie om je te helpen je aangeboren kracht te bevrijden van je grenzen en een leven te leiden dat trouw is aan je authentieke zelf. 


Jij wilt topprestaties neerzetten en je doelen verwezenlijken.

Je weet dat het in je zit. Maar hoe ontketen je het?  Daar kan ik je bij helpen.


Met persoonlijke begeleiding en seminars help ik gedreven en ambitieuze leiders, topsporters en ondernemers om terug te keren naar de diepste kern.  

Je leert om vanuit je Quantum Blauwdruk het stuur weer in handen te nemen.

Om je eigen route te bepalen en zo jouw ambities waar te maken. 

Mijn Verhaal

Met meer dan 17 jaar ervaring in NLP, hypnose en quantum communicatie technieken, heb ik mijn leven gewijd aan het helpen van anderen om hun grenzeloos potentieel te benutten. Door mijn expertise in Quantum Hypnose en Timeline Jumping heb ik het pad naar succes, persoonlijke groei en de manifestatie van dromen versneld voor talloze leiders, topatleten, beïnvloeders, ambitieuze ondernemers en gedreven teams.

Over Mij

Als eerste gecertificeerde trainer in Europa voor geavanceerde quantum coaching methoden, heb ik de eer gehad om zij aan zij te werken met enkele van de meest vooraanstaande geesten in het veld, waaronder Janosh, Robert Bridgeman, Stacey Seedorf en Roy Martina. Mijn reis heeft me verder geleid dan het klassieke pad van coaching en in de diepten van Quantum Hypnose en Timeline Jumping.  Deze methoden vormen de kern van mijn werk, waarmee ik mensen zoals jij help om snel bewustzijnsverschuivingen te maken, toegang te krijgen tot onaangeboorde potentieel en de innerlijke genialiteit die in ieder van ons sluimert, te ontketenen.

Ik heb ook het Response Instituut en Hypnose Zorg Nederland opgericht en ik heb het genoegen gehad om op diverse podcasts te verschijnen. Maar voor mij echt telt, is de passie en toewijding die ik in elk aspect van mijn werk stop.  Mijn grootste vreugde? Zien hoe jij transformeert en groeit. Ik kijk er naar uit om samen met jou op deze reis te gaan. Laten we samen je beste jij ontdekken!

Milan Somers, business & zingevingsmentor

Ben je klaar om de kracht van Quantum Hypnose en Timeline Jumping te ervaren?

Als je die vonk van opwinding en nieuwsgierigheid voelt, nodig ik je uit om Quantum Communicatie en mijn programma's te verkennen.

Je zult ontdekken hoe je je Quantum Blauwdruk kunt aanboren, je beperkingen kunt overwinnen en een leven vol mogelijkheden kunt leiden.

Sluit je aan bij de talloze anderen die deze levensveranderende reis zijn begonnen. Onderscheid je van de massa en omarm je volledige potentieel met mijn unieke benadering van Quantum Communicatie en Timeline Jumping.

Ik kan niet wachten om je te zien gedijen.