Webinar Woestijnretraite

Stap in de betoverende wereld van de Marokkaanse woestijn: meld je gratis aan voor het webinar op 10 juli over onze woestijnretraite!

Droom je ervan om te leven op het ritme van de natuur, weg van de drukte van het moderne leven?

Milan Somers en Mustafa Harraq hebben al meer dan 32 jaar aan ervaring in levensveranderende woestijnretraites. En vanaf 26 oktober 2023 is het zo ver: onze nieuwste editie!
Ontdek daarom in dit gratis webinar op 10 juli waarom de woestijn de perfecte plek is om innerlijke rust, helderheid en een diepere verbinding met jezelf te vinden.

Ontdek het inspirerende webinar met twee bijzondere sprekers:

Milan Somers

Ontdek de kracht van Quantum Hypnose en Quantum Timeline Jumping met expert Milan Somers. Hij begeleidt leiders, topsporters en ambitieuze ondernemers naar succes en persoonlijke groei. Leer hoe je je potentieel kunt benutten en je leven kunt regisseren met zijn innovatieve methodieken.

Mustafa Harraq

Maak kennis met Mustafa Harraq, een levensloopbaancoach en ervaren woestijnreiziger. Ontdek hoe de prikkelarme omgeving van de woestijn en het loslaten van afleidingen hem hebben geholpen om dichter bij zichzelf te komen. Laat je inspireren door zijn ervaringen en leer hoe je jezelf kunt herontdekken en werken aan de beste versie van jezelf.