Nieuwe Manifestatie Hack: Het Quantum Pakket

Ontdek de kracht van Quantum timeline jumping en wordt de regisseur van je eigen leven. 

null

Activeer Jouw Quantumzelf en leef je mooiste leven.

  • 2 van Milan zijn meest beluisterde Quantum Jumps

  • Een hoofdstuk uit het boek regisseer je eigen leven

  • Activeer jouw onvervulde potentieel met de nieuwste ontwikkeling in mind-body-spirit

Wat zeggen ze over Quantum Jumping?

“Geweldig. Wat een energie en verbinding. Mijn hart staat open. Nu zo houden, jumpen, laten stromen in vertrouwen.So thank you for being you. En keep on going!”
-- Clara
“Ik heb enorm van Milan genoten! Machtig mooi. Ik heb tijdens de door zijn begeleide hypnosesessie geweldig helende beelden mogen zien en voelen. Dank je wel daarvoor.”
-- Anita

“Mijn innerlijke wijsheid is wakker gemaakt en ik Her-inner me weer waarom in deze tijd geboren. Hierdoor kan ik mijn missie gaan uitvoeren met trots en gratie. Ik ben ontwaakt. Dikke merci.”

-- Beau


Wat is Quantum Jumping?

Quantum Jumping is een van de krachtigste technieken die je ooit zult ervaren. Het gaat verder dan meditatie en welke vorm van persoonlijke ontwikkeling dan ook. Neurowetenschap, hypnose en spiritualiteit worden met elkaar gecombineerd. Het brengt verlangen, zingeving en manifestatie bij elkaar en geeft je raketbrandstof om authentiek te zijn en jouw droomleven te creëren.


Over Milan Somers

Milan Somers is een expert in Quantum Zelfhypnose en het werken met het onderbewustzijn. Hij heeft duizenden mensen persoonlijk begeleid, waarom wereldkampioenen Rens Blom en Sheena Widdershoven, op hun reis naar persoonlijk en professioneel succes. Mis deze bijzondere kans niet om de kracht van Quantum Jumping te ervaren.