QUANTUM ACTIVATIE JUMPING

Een combinatie van de 2 krachtigste technieken die je ooit zult ervaren!

Quantum Activatie Jumping is een van de krachtigste technieken die je ooit zult ervaren..

  Het gaat verder dan meditatie en welke vorm van persoonlijke ontwikkeling dan ook. Het brengt verlangen, zingeving en manifestatie bij elkaar en geeft je raketbrandstof om authentiek te zijn en jouw droomleven te creëren. Neurowetenschap, hypnose en spiritualiteit worden met elkaar gecombineerd.


  Je kent het wel. Je weet heel goed wat je wilt maar je sabotagepatronen zijn hardnekkig en blijven op de een of andere manier terugkomen. In Quantum Activatie Jumping combineer je 2 intelligenties, je onderbewustzijn en het Quantum Veld waarbij vastgeroeste patronen en belemmerende overtuigingen voorgoed vaarwel zegt.

  Claim de jumps hier  Een activatie is een krachtig middel om je energie in beweging te zetten en blokkades op te lossen. De geometrische beelden zijn in werkelijkheid ‘codes’. Codes die je toegang geven tot het onderbewuste en daarmee tot je ware potentieel. Het zijn visuele hologrammen gecombineerd met frequentie tonen (soundhealing). Elke activatie heeft een specifieke geometrie gekoppeld aan een thema.


  Tijdens een activatie kom je razendsnel in een diepe meditatie waar hoofd en hart zich met elkaar verbinden. Het is een spirituele sensatie waarmee je antwoorden krijgt op al je levensvragen. Ben je op zoek naar meer eigenliefde, zelfvertrouwen, wat je talenten zijn, wil je meer focus, meer rust in je hoofd of je beschermen tegen alle prikkels van buitenaf? De activaties programmeren je onderbewustzijn opnieuw!

  Hoe werkt Quantum Activatie Jumping?

  Wil je creëren, dan ontkom je er niet aan om in een verhoogde frequentie te zitten...


  en dat is wat Quantum Activatie Jumping doet.

   Hoe werkt Quantum Activatie Jumping?

  Quantum Activatie Jumping maakt gebruik van zowel de geometrische hologrammen als quantum jumping. De activaties komen direct door in het onderbewustzijn waardoor een diepe trance direct mogelijk is. Na de activatie maak je een jump in het Quantum Veld waarbij je in contact komt met je Quantum Zelf. Deze Quantum Zelf is de versie van jou op een andere tijdslijn die reeds leeft zoals jij verlangt. In Quantum Hypnose zeggen we dan dat deze Quantum Zelf in een verhoogde frequentie zit en reeds alles realiseert.


  Wil je creëren dan ontkom je er niet aan om in een verhoogde frequentie te zitten en dat is wat Quantum Activatie Jumping doet.

  Ervaringen

  Wauw wat een combinatie. Het is alsof ik een bepaalde diepte in rust in me ervaar die ik met regulier mediteren niet behaal dit is mediteren 10.1.  Wat een gave combinatie het jumpen, dat ik al kende van de Quantum Power Challenge, met deze activatie erbij. Een onwijs mooie combinatie. Ben nu al benieuwd naar het vervolg! 


  Clarice
  Heel bijzonder dit, beeld, geluid en gevoel vullen elkaar aan. Zoveel dieper dan ik ooit heb ervaren.


  Alles in hetzelfde moment. Machtig mooi. Mijn ervaring is bijna niet in woorden te beschrijven. Ik gun dit iedereen. Onvergetelijk.


  Dank je wel daarvoor. 
  Bianca
  Tja, waar begin je na het ervaren van deze Quantum Activitatie Jumps.


  Milan en Janosh, a match made in heaven. Ik kan weer connecten met datgene waar ik zo blij van word, elke dag. Meer naar mezelf luisteren is daar een van. Ik heb weer richting. Het lijkt wel wakker worden maar dan anders.


  Bert

  Meet de trainers

  Milan Somers

  Expert op het gebied van Quantum zelfhypnose en werken met het onderbewustzijn. Hij werkt nauw samen met Dr. Roy Martina. In zijn loopbaan heeft hij duizenden mensen persoonlijk en professioneel mogen begeleiden waaronder wereldkampioenen Rens Blom en Sheena Widdershoven. De tool die hij daarbij het liefste inzet is hypnose. Met persoonlijke begeleiding en seminars helpt Milan jou bij het aanwakkeren van dat vuurtje, zodat jij jouw dromen wel waar gaat maken. Hij helpt je het maximale halen uit jouw eigen potentieel. Als no-nonsense zingevingsmentor maakt Milan zingeving en spiritualiteit praktisch. Hij houdt niet van zweverig of vaag, maar van concrete stappen met resultaten.


  Janosh

  Janosh is een levenskunstenaar, visionair en mensen noemen hem de Alchemist op gympen.

  Een hippe magiër die de wereld besprenkelt met zijn magie. Zijn activaties en meditaties gaan de wereld over. Zijn volgers kun je vinden van Canada tot Australië en alles wat daartussen ligt. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat zijn webinars, waar hij maandelijks zijn nieuwste download van de Arcturianen deelt, de bom zijn! Met gemiddeld 2000-3500 deelnemers wordt er een gigantisch veld van energie opgebouwd en verspreidt Janosh zo zijn magie over de wereld. In 2007 werd hij als eerste Nederlander verwelkomd op het hoofdkantoor van de Verenigde Naties in New York om een presentatie te geven, een eer die hem een jaar later opnieuw werd gegeven.

   Een aanbod dat je niet wilt missen

  Wil jij Quantum Activatie Jumping ervaren dan hebben we een prachtig aanbod voor je. Milan en Janosh hebben een pakket samengesteld waarbij je op de diepste lagen aan jezelf kunt werken. Na aanschaf van dit pakket blijf je oneindig toegang houden tot 10 Quantum Activatie Jumpings die je op je telefoon of pc kunt doen.


  • Meesterschap om voorbij het ego te komen (60 min.)
  • Meesterschap om je te laten leiden door je hogere bewustzijn (50 min.)
  • Meesterschap over je angsten (49 min.)
  • Meesterschap over je spirituele gezondheid (60 min.)
  • Meesterschap om vanuit zelfvertrouwen te leven (46 min.)
  • Verhoog  nu je Energiefrequentie en daarmee je Flow  (47 min.)
  • Ontdek je Roeping  & Zielenmissie (48 min.)
  • Start nu Krachtig in overvloed te manifesteren (42 min.)
  • Activeer je pijnappelklier (49 min.)
  • Communiceren met je hogere zelf (40 min.)

  Wat krijg je:

  • 10 Quantum Activatie Jumpings die je levenslang op elk tijdstip kunt gebruiken.
  • Toegang tot een community met gelijkgestemden mensen waar je alle vragen kunt stellen.
  • De krachtigste manier om te werken aan jezelf.
  ik wil Quantum Activatie Jumping NU ervaren!

  Wij gunnen jou 10 Quantum Activatie Jumps voor een mooie prijs.

  De prijs voor oneindige toegang tot de Quantum Activatie Jumps bedraagt 159 euro.