Verander jouw toekomst vandaag

Loop je vast in je leven of weet je het even niet meer, dan is een event of boek de juiste prikkel om weer in beweging te komen

Kom naar de volgende Events

18

Sep

09:00

Quantum Transformatie Challenge

Stap in het avontuur een  online challenge die je uitnodigt om de grenzen van je bewustzijn te verkennen en je te verbinden met de diepere lagen van je spirituele zelf.

21

sept

10:00

Quantum Spirit Hypnose

Quantum Connection Hypnosis Technique is een revolutionaire vorm van hypnose waarmee jij de toegang ontsluit tot jouw meest authentieke leven


17

nov
10:00

Quantum Jumping

Quantum Jumping is een krachtige methode waarmee je je werkelijkheid kunt transformeren door het quantumveld aan te boren.Janosh & Milan

"Bedankt voor de Quantum jump met Janosh van gisteren. Ik tintel nóg! En dat is erg baanbrekend, want mijn toegang tot mijzelf was verstoord. Na maandenlange Pffff…. gisteren heb ik weer positieve flow kunnen ervaren. En ik tintel nóg! Ik kan de draad weer oppakken. Dank jullie wel. "

De Zelfhypnose Revolutie

Wil je het geheim weten om je volledige potentieel te benutten?

Het draait allemaal om het aanboren van de kracht van je onderbewustzijn, en mijn boek "De ZELFHYPNOSE REVOLUTIE" laat je zien hoe. Leer de kunst van zelfhypnose en communiceer met je innerlijke zelf om je ware potentieel te ontketenen. Roy Martina noemt het een "prisonbreak" voor je geest.

Ben je klaar voor de ontsnapping?

Eerdere Events

Upper Limit Doorbraak Training

De Alchemie van Overvloed en het Geheim van een Leven zonder Financiële Zorgen.

Milan Somers, Stacey Seedorf & Roy Martina

De Soul Purpose Challenge

Betreed de wereld van jouw onderbewustzijn en activeer jouw roeping.

Milan Somers & Janosh


Moeiteloos Manifesteren

Het enige échte geheim van het Moeiteloos Manifesteren van je Hartenwensen

Milan Somers & Roy Martina Wat zeggen mensen over Milan

"Op dag 2 heb ik de grootste doorbraken gehad. Dit is volledig toe te schrijven aan de kundigheid van Milan
Milan is een hele aangename zachte man …   Super mooie jumps en meditaties ..   Helder.. heel betrokken..
Topper!! Geeft met zoveel liefde zijn kennis door!"


"Milan is een fijne trainer, goede uitleg, heerlijk, rustgevende diepgaande quantum sessies
Ik vond hem een geweldige trainer. Zacht, heel liefdevol, heel geduldig. Hij straalt iets liefs uit en weet ongelofelijk veel over Nlp. Wat ik ook heel mooi vond is dat hij met voorbeelden werkte over zijn eigen g
ezin."

"Heel bijzonder: goede sfeer onderling (eigenlijk alleen leuke mensen ontmoet), super vibe, alles goed hoorbaar en zichtbaar, fijne afwisseling met actief en ontspanning, lekker eten en prachtige omgeving!" 
Regisseer Jouw Eigen Leven

Je beseft het misschien niet, maar je bent de regisseur van je eigen leven, en verantwoordelijk voor je lot en het scheppen van een zinvol bestaan. "Regisseer jouw eigen leven" helpt je precies dat te doen. Vol met persoonlijke verhalen, inzichten en praktische oefeningen (ondersteund door instructievideo's), zal dit boek je inspireren en begeleiden om je beste leven te leiden. 


Maar wees gewaarschuwd: pak dit alleen op als je klaar bent voor een echte verandering!

Quantum Producten

QUANTUM ACTIVATIE JUMPING

Quantum Activatie Jumping maakt gebruik van zowel de geometrische hologrammen als quantum jumping. De activaties komen direct door in het onderbewustzijn waardoor een diepe trance direct mogelijk is.