Verander jouw toekomst vandaag

Loop je vast in je leven of weet je het even niet meer, dan is een event of boek de juiste prikkel om weer in beweging te komen

Kom naar de volgende Events

25

Mrt

Emotionele Evolutie Challenge

Wist je dat je je emoties kan inzetten als kompas voor spirituele groei. In deze challenge gaan we aan de hand van 7 thema's of terwijl de 7 chakra's emotioneel meesterschap bereiken. 


05

apr

Quantum Timeline Jumping

Het is als tijdreizen... maar dan beter. Quantum Jumping is een krachtige methode waarmee je je werkelijkheid kunt transformeren door het quantumveld aan te boren. Met Quantum Timeline Jumping kom je waar je wilt zijn. Het is mijn missie om jou en je ideale toekomst NU samen te brengen.

De Quantum Community

Sluit je aan bij de Quantum Community en ga verder dan standaard ontwikkeling, spiritualiteit en life coaching. Verbind je met het Quantumveld en maak deel uit van een grotere, zinvolle beweging. De aarde wacht op jou.

Community Insight

De Zelfhypnose Revolutie

Wil je het geheim weten om je volledige potentieel te benutten?

Het draait allemaal om het aanboren van de kracht van je onderbewustzijn, en mijn boek "De ZELFHYPNOSE REVOLUTIE" laat je zien hoe. Leer de kunst van zelfhypnose en communiceer met je innerlijke zelf om je ware potentieel te ontketenen. Roy Martina noemt het een "prisonbreak" voor je geest.

Ben je klaar voor de ontsnapping?

Regisseer Jouw Eigen Leven

Je beseft het misschien niet, maar je bent de regisseur van je eigen leven, en verantwoordelijk voor je lot en het scheppen van een zinvol bestaan. "Regisseer jouw eigen leven" helpt je precies dat te doen. Vol met persoonlijke verhalen, inzichten en praktische oefeningen (ondersteund door instructievideo's), zal dit boek je inspireren en begeleiden om je beste leven te leiden. 


Maar wees gewaarschuwd: pak dit alleen op als je klaar bent voor een echte verandering!


Wat zeggen mensen over Milan

"Op dag 2 heb ik de grootste doorbraken gehad. Dit is volledig toe te schrijven aan de kundigheid van Milan
Milan is een hele aangename zachte man …   Super mooie jumps en meditaties ..   Helder.. heel betrokken..
Topper!! Geeft met zoveel liefde zijn kennis door!"


"Milan is een fijne trainer, goede uitleg, heerlijk, rustgevende diepgaande quantum sessies
Ik vond hem een geweldige trainer. Zacht, heel liefdevol, heel geduldig. Hij straalt iets liefs uit en weet ongelofelijk veel over Nlp. Wat ik ook heel mooi vond is dat hij met voorbeelden werkte over zijn eigen g
ezin."

"Heel bijzonder: goede sfeer onderling (eigenlijk alleen leuke mensen ontmoet), super vibe, alles goed hoorbaar en zichtbaar, fijne afwisseling met actief en ontspanning, lekker eten en prachtige omgeving!" 
QUANTUM ACTIVATIE JUMPING

Quantum Activatie Jumping maakt gebruik van zowel de geometrische hologrammen als quantum jumping. De activaties komen direct door in het onderbewustzijn waardoor een diepe trance direct mogelijk is. 

Quantum Producten