QUANTUM JUMPEN

Dit gaat verder dan meditatie en welke vorm van persoonlijke ontwikkeling dan ook...

Ik wil gratis Quantum Jumpen 


Quantum Jumping is een van de krachtigste technieken die je ooit zult ervaren...

Quantum Jumping maakt gebruik van parallelle tijdslijnen in het Quantum Veld waarbij je in contact kunt komen met je Quantum Zelf. Deze Quantum Zelf is de versie van jou op een andere tijdslijn die reeds leeft zoals jij verlangt.
In Quantum Hypnose zeggen we dan dat deze Quantum Zelf in een verhoogde frequentie zit en reeds alles realiseert.

Jump naar de speciale actie!Quantum Jumping

Quantum Jumping is een van de krachtigste technieken die je ooit zult ervaren. Het gaat verder dan meditatie en welke vorm van persoonlijke ontwikkeling dan ook. Het brengt verlangen, zingeving en manifestatie bij elkaar en geeft je raketbrandstof om authentiek te zijn en jouw droomleven te creëren. Neurowetenschap, hypnose en spiritualiteit worden met elkaar gecombineerd.


Je kent het wel. Je weet heel goed wat je wilt maar je sabotagepatronen zijn hardnekkig en blijven op de een of andere manier terugkomen. Of je weet wel wat je niet wilt, maar dat betekent niet dat je dan automatisch weet wat je wél wilt. In Quantum Jumping combineer je 2 intelligenties, je onderbewustzijn en het Quantum Veld waarbij vastgeroeste patronen en belemmerende overtuigingen voorgoed vaarwel zegt.

Quantum Jumping brengt verlangen, zingeving en manifestatie bij elkaar en geeft je raketbrandstof om authentiek te zijn en jouw droomleven te creëren. 

Breng mij naar de deelactie

Ervaringen

Roy en Milan waren geweldig. Wat een energie en verbinding. Mijn hart staat open. Nu zo houden, jumpen, laten stromen in vertrouwen, etc. Wat een onwijs mooie duo zijn jullie twee samen. Jullie zetten samen mooie dingen neer. So thank you Milan and Roy for being you. En keep on going! 
Clara
Ik heb enorm van Milan genoten! Zijn passie, kracht, humor vooral en de manier waarop hij de seminars heeft gepresenteerd. Machtig mooi. Ik heb tijdens de door zijn begeleide hypnosesessie geweldig helende beelden mogen zien en voelen. Dank je wel daarvoor.
Anita
Mijn innerlijke wijsheid is wakker gemaakt en ik Her-inner me weer waarom in deze tijd geboren. Door Stacey heb ik mijn missie weer gevonden en kan ik mijn missie gaan uitvoeren met trots en gratie. Ik ben ontwaakt. 

Dikke merci.

Beau

Meet de trainers

Milan Somers

Expert op het gebied van Quantum zelfhypnose en werken met het onderbewustzijn.
Milan Somers werkt nauw samen met Dr. Roy Martina. In zijn loopbaan heeft hij duizenden mensen persoonlijk en professioneel mogen begeleiden waaronder wereldkampioenen Rens Blom en Sheena Widdershoven.


Dr. Roy Martina

Dr. Roy Martina is holistische arts, spreker, en auteur van meer dan 80 boeken, waarvan er verschillende bestsellers zijn. Hij heeft wereldwijd meer dan honderdduizend mensen onderwezen in live seminars. Roy heeft CEO's, beroemde acteurs en zangers, en miljardairs gecoacht en duizenden gecertificeerde gezondheidscoaches over de hele wereld opgeleid. 

Wij willen dat iedereen Quantum Jumpen gaat ervaren en daarom gunnen wij  jou en je vrienden

gratis 2 Quantum Jumps t.w.v. €49,-.

Om hieraan deel te nemen hoef je geen ervaring te hebben...

Het enige wat je hoeft te doen is deze actie hier te delen met je vrienden en de Quantum Jumps komen direct beschikbaar voor jou.


De reden van het delen is omdat wij het echt belangrijk vinden dat zoveel mogelijk mensen in aanraking komen met Quantum Activatie Jumping. De wereld moet dit weten. We hebben namelijk meer licht, liefde en verbinding nodig en dat kan alleen maar als mensen meer gaan leven vanuit hun hart.


LET OP: deze Vriendenactie is alleen beschikbaar voor de eerste 1000 aanmeldingen. Wees er dus snel bij!