Met een 1-op-1 traject krijg je persoonlijke begeleiding van Milan Somers en leer je handelen vanuit een positief zelfbeeld.

1-op-1 begeleiding

Voor High-Potentials die beseffen dat een betere wereld bij henzelf begint. 


Jij bent de enige die verandering kan creëren. 

De enige die obstakels kan vormen of breken. Alleen jij staat tussen jouzelf en succes.

Ben jij klaar om

 • Keuzes te maken uit gedrevenheid, passie en potentie?
 • Een positieve bijdrage te leveren aan de wereld om je heen?

 • De baas te zijn over je eigen emoties en gedrag?

 • Je werkprestaties of onderneming naar the next level te tillen?

 • Effectiever te communiceren met jezelf en anderen?

 • Je talenten maximaal te benutten?

 • Te handelen vanuit een positieve growth-mindset?

 • Een positiever zelfbeeld te krijgen?

 • Beter naar je lichaam te leren luisteren?

 • Meer verdieping, zingeving en geluk in je leven te krijgen?


Dit kan! Tijdens een 1-op-1-traject gaan jij en ik op zoek naar je persoonlijke kracht. Vaak weet je diep vanbinnen wel wat je wilt en nodig hebt, maar houdt iets je tegen. 


Ik kan je vertellen: jouw onderbewustzijn is rijk aan ervaring en dieperliggende intelligentie en weet precies wat je nodig hebt. Mijn specialisme is om deze - samen met jou - op praktische wijze naar boven te halen. 


Milan Somers, business & zingevingsmentor helpt jou aan meer zelfvertrouwen.

Persoonlijke begeleiding: zo werkt het.

Bij een 1-op-1-traject is het doel altijd om jou krachtiger en gelukkiger te maken. Zodat het leven niet gaat om wat je doet of hebt, maar om wie je bent.  • Een intakegesprek waarin we kijken naar jouw obstakels, doelen en ambities. Waar word jij nou echt gelukkig van? Wat is daarvoor nodig?

 • De diepgang en het abstracte maken we tastbaar. No-nonsense: ik hou niet van zweverig of vaag, maar van concrete stappen met concreet resultaat.

 • We gaan op zoek naar jouw missie. Naar de impact die jij wilt maken in deze wereld.

 • We verkennen authentiek leiderschap. Vanuit jezelf, waarbij we zingeving en innovatie koppelen aan pragmatisme.

 • Ownership creëren: de regie pakken over je eigen potentieel, succes en impact. Zo dicht mogelijk vanuit jezelf, vanuit je hart, vanuit je authentieke ik!

Sheena Widdershoven, tweevoudig wereldkampioen kickboksen, werd gecoached door Milan Somers
Ik had vanaf het begin het gevoel dat Milan mij begreep en mij kon helpen. Ik had oprecht geen betere begeleider kunnen hebben dan Milan. Mede dankzij hem ben ik nu wereldkampioen. 
Wij hebben 2 maanden voor de wedstrijden wekelijks 1 afspraak per week gehad. Hierbij hebben wij de wedstrijd gevisualiseerd en heeft Milan mij technieken geleerd. Hierbij werkten we aan o.a. mijn zelfvertrouwen en het controleren van gedachtes. Het heeft me heel veel opgeleverd. Ik ben nu bewuster van m'n gedachtes en gevoelens. Ik probeer mij er ook in te verdiepen. En ik heb mijn doel bereikt om de wereldtitel te behalen.
Sheena Widdershoven, wereldkampioene kickboksen

IK HELP JE MENTAAL FIT TE WORDEN

Als ik de afgelopen 20 jaar ook maar iets heb geleerd, is het dit: jouw mentale fitheid is een belangrijke factor van je succes. Of je nou een ambitieuze ondernemer, gedreven werknemer of gepassioneerde topsporter bent. Je wilt je authentieke zelf kunnen en mogen zijn: als mens én als kapitein van het schip. Maar wie zijn we dan echt? Zelfkennis zorgt ervoor dat je dichter bij jezelf komt en sterker in je schoenen staat. Dat je de tools uit jouw toolbox optimaal kan benutten.


Zelfkennis vormt de bodem onder onze voeten: de fundering waar je op staat en die je in balans houdt. Pas wanneer jij echt in balans bent, kun jij jouw krachtigste en authentiekste zelf zijn en ben je in staat om grootse dingen te doen: om jouw beoogde impact te maken op de wereld om je heen. Zorg dus dat je niet alleen fysiek fit bent, maar ook mentaal!


IK HELP JE OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN

Zelfvertrouwen is een belangrijke tool bij het bereiken van succes. Je staat sterk in je schoenen en achter je eigen keuzes. Alleen dan kun je een maatschappelijke impact maken. Een positief zelfbeeld begint bij jezelf. Maar dat is niet altijd even makkelijk! 


Toen ik jonger was, hield het negatieve beeld wat anderen van mij hadden mij in een ijzeren greep. Het was een ‘self-fulfilling prophecy’. Ik voelde onmacht en eenzaamheid. Dit werd mijn state of mind, waardoor ik onzeker communiceerde. Ik was stil, op de achtergrond, maakte me onzichtbaar. Daardoor zagen mensen elkaar wel, maar mij niet. Dan zei ik tegen mezelf: “Zie je wel? Je bent niet goed genoeg.”. 


Wanneer je een neerwaartse spiraal wilt doorbreken, moet je beginnen bij jezelf, bij je eigen mindset. Want wat jij uitstraalt naar jouw omgeving, en hoe jouw omgeving op jou reageert, komt voort uit wat jij gelooft over jezelf. 


In het 1-op-1-traject gaan we samen op zoek naar jouw potentie en kwaliteiten. Jij bent de enige die verandering kan creëren. De enige die obstakels kan vormen of breken. Alleen jij staat tussen jouzelf en jouw succes. Tijd om ownership op te eisen! 

TOPSPORT BEGELEIDING

Als High-Performance mentor help ik je de kracht vinden om topprestaties neer te zetten. Zo begeleidde ik kickbokser Sheena Widdershoven in voorbereiding op haar wereldtitel gevecht. En niet zonder resultaat: Sheena won. Niet 1 keer, maar 2 keer. Een ongekende prestatie!


Ook oud-wereldkampioen polsstokhoogspringer Rens Blom is één van de topsporters die ik begeleidde. Zijn vraag? Hoe zorg je middels de juiste mindset voor een betere prestatie? Een no-nonsense aanpak met snelle resultaten!


Meer weten over hoe ik jou kan helpen als High-Performance mentor?


arrow_drop_up arrow_drop_down