1-op-1 begeleiding

Voor High-Potentials die beseffen dat een

betere wereld bij henzelf begint. 


Jij bent de enige die verandering kan creëren. 

De enige die obstakels kan vormen of breken.

Alleen jij staat tussen jouzelf en succes.

Ben jij klaar om

 • Keuzes te maken uit gedrevenheid, passie en potentie?
 • Meer controle te krijgen over jouw vastgeroeste patronen?

 • De baas te zijn over je eigen emoties en gedrag?

 • Je werkprestaties of onderneming naar the next level te tillen?

 • Effectiever te communiceren met jezelf en anderen?

 • Je talenten maximaal te benutten?

 • Te handelen vanuit een positieve growth-mindset?

 • Een positiever zelfbeeld te krijgen?

 • Beter naar je lichaam te leren luisteren?

 • Meer verdieping, zingeving en geluk in je leven te krijgen?

 • (Zelf)hypnose in te zetten om je dromen te realiseren?


Dit kan! Tijdens een 1-op-1-traject gaan jij en ik op zoek naar je persoonlijke kracht. Vaak weet je diep vanbinnen wel wat je wilt en nodig hebt, maar houdt iets je tegen. Samen gaan we - door middel van diepe vormen van trance - op zoek naar jouw innerlijke patronen en belemmeringen. Om die vervolgens te doorbreken en met praktische tools jouw doelen te realiseren.


Ik kan je vertellen: jouw onderbewustzijn is rijk aan ervaring en dieperliggende intelligentie en weet precies wat je nodig hebt. Mijn specialisme is om deze - samen met jou - op praktische wijze naar boven te halen. 


Milan Somers, business & zingevingsmentor helpt jou aan meer zelfvertrouwen.

Persoonlijke begeleiding: zo werkt het.

Bij een 1-op-1-traject is het doel altijd om jou krachtiger en gelukkiger te maken. Zodat het leven niet gaat om wat je doet of hebt, maar om wie je bent.  • We starten met een intakegesprek waarin we kijken naar jouw obstakels, doelen en ambities. Waar word jij nou echt gelukkig van? Wat is daarvoor nodig?
 • In de eerste sessie al leer ik jou hoe je onderbewustzijn werkt en hoe je hier contact mee maakt.
 • De diepgang en het abstracte maken we tastbaar. No-nonsense: ik hou niet van zweverig of vaag, maar van concrete stappen met concreet resultaat.

 • We verkennen jouw manier van leiderschap. Vanuit jezelf, waarbij we zingeving en innovatie koppelen aan pragmatisme.

 • We creëren ownership: via verschillende technieken leer ik jou de regie te pakken over je eigen potentieel, succes en impact. Zo dicht mogelijk vanuit jezelf, vanuit je hart, vanuit je authentieke ik!

Sheena Widdershoven, tweevoudig wereldkampioen kickboksen, werd gecoached door Milan Somers
Ik had vanaf het begin het gevoel dat Milan mij begreep en mij kon helpen. Ik had oprecht geen betere begeleider kunnen hebben dan Milan. Mede dankzij hem ben ik nu wereldkampioen. 
Wij hebben 2 maanden voor de wedstrijden wekelijks 1 afspraak per week gehad. Hierbij hebben wij de wedstrijd gevisualiseerd en heeft Milan mij technieken geleerd. Hierbij werkten we aan o.a. mijn zelfvertrouwen en het controleren van gedachtes. Het heeft me heel veel opgeleverd. Ik ben nu bewuster van m'n gedachtes en gevoelens. Ik probeer mij er ook in te verdiepen. En ik heb mijn doel bereikt om de wereldtitel te behalen.
Sheena Widdershoven, wereldkampioene kickboksen

IK HELP JE MENTAAL FIT TE WORDEN

Als ik de afgelopen 20 jaar ook maar iets heb geleerd, is het dit: jouw mentale fitheid is een belangrijke factor van je succes. Of je nou een ambitieuze ondernemer, gedreven werknemer of gepassioneerde topsporter bent. Je wilt je beste zelf kunnen en mogen zijn: als mens én als kapitein van het schip. Maar wie zijn we dan echt? Goede zelfkennis zorgt ervoor dat je dichter bij jezelf komt en sterker in je schoenen staat. 


(Zelf)hypnose zorgt ervoor dat jij je jezelf beter leert kennen. Het helpt jou je eigen belevingswereld te beïnvloeden, trauma’s en gebeurtenissen uit het verleden een plek te geven en vastgeroeste patronen te doorbreken.


Zelfkennis vormt de bodem onder onze voeten: de fundering waar je op staat en die je in balans houdt. Pas wanneer jij echt in balans bent, kun jij jouw krachtigste en beste zelf zijn en ben je in staat om grootse dingen te doen: om jouw beoogde impact te maken op de wereld om je heen. Zorg dus dat je niet alleen fysiek fit bent, maar ook mentaal!


IK HELP JE OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN

Zelfvertrouwen is een belangrijke tool bij het bereiken van succes. Je staat sterk in je schoenen en achter je eigen keuzes. Alleen dan kun je een maatschappelijke impact maken. Een positief zelfbeeld begint bij jezelf. Maar dat is niet altijd even makkelijk! 


Toen ik jonger was, hield het negatieve beeld wat anderen van mij hadden mij in een ijzeren greep. Het was een ‘self-fulfilling prophecy’. Ik voelde onmacht en eenzaamheid. Dit werd mijn state of mind, waardoor ik onzeker communiceerde. Ik was stil, op de achtergrond, maakte me onzichtbaar. Daardoor zagen mensen elkaar wel, maar mij niet. Dan zei ik tegen mezelf: “Zie je wel? Je bent niet goed genoeg.”. Dit zei ik keer op keer tegen mezelf, waardoor het zich diep in mijn onderbewustzijn nestelde.


Wanneer je een neerwaartse spiraal wilt doorbreken, moet je beginnen bij jezelf, bij je eigen mindset. Want wat jij uitstraalt naar jouw omgeving, en hoe jouw omgeving op jou reageert, komt voort uit wat jij gelooft over jezelf. Ik heb mijn neerwaartse spiraal kunnen doorbreken met (zelf)hypnose. Ik wist mijn onderbewustzijn te herprogrammeren, waardoor ik opeens veel meer kansen en mogelijkheden zag en die durfde te grijpen. Dat angstige, stille jongetje veranderde op die manier in een ondernemer vol zelfvertrouwen. 


In het 1-op-1-traject gaan we samen op zoek naar jouw potentie en kwaliteiten. Jij bent de enige die verandering kan creëren. De enige die obstakels kan vormen of breken. Alleen jij staat tussen jouzelf en jouw succes. Tijd om ownership op te eisen! 

TOPSPORT BEGELEIDING

Als High-Performance mentor help ik je de kracht vinden om topprestaties neer te zetten. Zo begeleidde ik kickbokser Sheena Widdershoven in voorbereiding op haar wereldtitel gevecht. En niet zonder resultaat: Sheena won. Niet 1 keer, maar 2 keer. Een ongekende prestatie!


Ook oud-wereldkampioen polsstokhoogspringer Rens Blom is één van de topsporters die ik begeleidde. Zijn vraag? Hoe kun je vanuit je onderbewustzijn voor een betere prestatie zorgen? Tijdens deze trajecten zorg ik ervoor dat belemmerende overtuigingen in het onderbewustzijn worden omgezet naar een winnaarsmentaliteit. Ik maak hierbij gebruik van een zelfontwikkelde methode, waarbij je door middel van diepe trance volledig in je kracht komt te staan. 


Meer weten over hoe ik jou kan helpen als High-Performance mentor?