Quantum vrede: Een pad van liefde en licht

Wekelijkse Quantum Jump voor een mooiere wereld

5, 12, 19 en 26 januari 2024 om 06.30 uur

De kracht van verbinding

Op 23 oktober 2023 hebben we een historisch moment beleefd, waarbij meer dan tweeduizend mensen zich verenigden in een veld van onvoorwaardelijke liefde en stralend licht, een Quantum Jump voor wereldvrede.


De dagen die hieraan voorafgingen werden gekenmerkt door een golf van liefdevolle reacties, en we realiseerden ons dat dit niet slechts een eenmalige gebeurtenis kon zijn.

Onze wereld worstelt momenteel met uitdagingen van ongekende omvang. Maar weet dat wij als lichtwezens een kracht bezitten die in staat is om de koers van de wereld te veranderen.


Daarom nodigen we je uit om op 5, 12, 19 en 26 januari 2024 wekelijks met ons te verbinden. Samen kunnen we een krachtige golf van liefde en licht verspreiden. Voor de wereldtransformatie waar we zo naar verlangen.

Doe je mee?

Wetenschappelijk onderzoek heeft al aangetoond welke wonderen een collectieve intentie van liefde kan verrichten. Er zijn groepen geweest die geweld hebben verminderd simpelweg door samen te mediteren. Wij hebben een andere aanpak, we gaan Quantum Timeline Jumpen. We zullen ons wekelijks verbinden met het Quantum Veld en lichtwezens oproepen uit verschillende dimensies om ons te ondersteunen.

De tijd is hier nu écht voor aangebroken.

Voel je de roep om mee te doen, sluit je dan aan bij onze collectieve Quantum Timeline Jumps op 5, 12, 19 en 26 januari 2024 van 06.30 tot 07.30 uur.


En alsjeblieft, deel deze boodschap met zoveel mogelijk mensen, want samen kunnen we het verschil maken. 


  Samen kunnen we een betere wereld creëren.  

Ja, ik doe mee!

Samen creëren we een krachtig veld van liefde voor een mooiere wereld

Laten we samen het licht verspreiden en de wereld transformeren.

Geloof in de kracht die in jou schuilt, want jij bent van onschatbare betekenis voor deze missie.

Met liefde en hoop,

Milan

Ja, ik doe mee!

Samen creëren we een krachtig veld van liefde voor een mooiere wereld