De Emotionele Evolutie Challenge

Een 7-daagse challenge om los te komen van jouw emoties en eindelijk die verandering in gang te zetten waar je zo naar verlangt.

Meld je hier aan 


De Emotionele Evolutie Challenge

Een 7-daagse challenge om los te komen van jouw emoties en eindelijk die verandering in gang te zetten waar je zo naar verlangt.

Meld je hier aan


Herken je ook dat je soms niet weet hoe je met je emoties moet omgaan?


 • Maak je je vaak klein vanuit onzekerheid?
 • Voel je je soms niets waard?
 • Onderdruk je geregeld gevoelens van pijn of verdriet?
 • Denk je vaak dat dingen toch niet lukken?
 • Trek je je soms terug omdat je je niet blij voelt?
 • Zie je vaak beren op de weg?
 • Zou je meer vanuit liefde en vertrouwen willen leven?

Dan is deze challenge echt voor jou!

 • Omarm emoties als boodschapper
 • Transformeer emoties die jou belemmeren
 • Kom emotioneel in balans
 • Verhoog je frequenties
 • Ervaar groei op alle gebieden in je leven

Ik doe mee!


7 dagen, 7 thema's, 7 chakra's

Iedere dag een thema, gekoppeld aan een chakra.

Dat maakt deze challenge uniek én effectief!


Herstel de balans in je chakra's.

Ervaar emotioneel welzijn

Leef vanuit liefde en vertrouwen

1. Basis Chakra: De Eerste Stap naar Emotionele balans

Leer om met beide benen op de grond te staan en met zelfverzekerdheid door het leven te gaan. Dit als fundament voor groei en transformatie.

2. Sacrale Chakra: Emoties als gids

Leer hoe je jouw emoties kunt gebruiken als kompas voor je dagelijkse handelingen en beslissingen. Ontdek hoe harmonie tussen denken en voelen leidt tot bewuste acties die resoneren met je ware zelf en je diepste verlangens.

3. Zonnevlecht Chakra: De Kracht van Loslaten

Verken het gevoel van emotionele vrijheid door de kracht van het zonnevlecht chakra. Begrijp hoe het vrijgeven van angst, twijfel en onzekerheid je leidt naar een staat van zuivere vreugde en onbegrensde mogelijkheden.

4. Hart Chakra: 

Duik in de diepten van je Hart chakra en ontdek de technieken om oude wonden en karmische banden te helen. Leer hoe je emotionele ballast kunt loslaten en ruimte kunt maken voor nieuwe, helende energieën die je hart doen stralen met vernieuwde kracht en passie.

5. Keel Chakra: Spreek jezelf uit

Duik diep in de essentie van je Keel Chakra, het centrum van expressie en communicatie. Het harmoniseren van dit energiepunt stelt je in staat om je emoties vrij en authentiek te uiten, waardoor je een gezonde uitlaatklep creëert voor zowel vreugde als verdriet.

6. Derde Oog Chakra: Harmonie in Actie

Betreed de wereld van je Derde Oog Chakra en ontsluit de poort naar diepgaand inzicht en emotionele Harmonie. Door je Derde Oog Chakra te activeren en in evenwicht te brengen, leer je om verder te kijken dan oppervlakkige gevoelens en de diepere betekenissen achter je emoties te ontcijferen.

7. Kruin Chakra: Schepper van je Leven

Sluit je reis af met een krachtige transformatie naar emotionele wedergeboorte. Ervaar hoe je, door jezelf te erkennen als de schepper van je eigen realiteit, je emotionele wereld opnieuw kunt vormgeven. Ontdek hoe je met hernieuwde energie en inspiratie jouw droomleven kunt manifesteren, gebaseerd op liefde, vreugde en vrede.

"Als je begrijpt dat emoties boodschappen van verlangens en behoeften bevatten, kun je ze beter interpreteren en transformeren"

Deze 7-daagse reis is jouw sleutel tot het diepgaand transformeren van jouw emoties. Je gaat emoties waarderen als krachtige gids richting persoonlijke groei. 


Deze challenge bestaat uit:

 • 7 chakra meditaties
 • 7 Quantum Jumps
 • 7 karmaburningsessies
 • dagelijkse opdrachten
 • instructievideo's met uitleg over emoties

 • Na de challenge zul je op een heel andere manier met emoties omgaan.

  Je hebt de de tools om ze te interpreteren en te transformeren, zodat je steeds meer vanuit liefde en dankbaarheid gaat leven.


  Jouw leven zal hiermee in een versnelde transformatie komen.

  Het veld reageert immers niet op wat je wilt maar op wie je bent. En dit laatste verandert radicaal deze week.


  Ben jij klaar voor een nieuwe fase in je leven?

  Aanmelden

  Praktisch en Direct Toepasbaar

  Ontvang praktische technieken en dagelijkse oefeningen die naadloos in je leefstijl passen, waarmee je direct emotionele balans kunt ervaren.

  Diepgaande Persoonlijke Groei

  Elke dag van de challenge nodigt je uit om een nieuwe chakra te ontdekken, waardoor je een diepere verbinding met jezelf creëert.

  Gemeenschap en Verbondenheid

  Sluit je aan bij een gemeenschap van gelijkgestemden op een gezamenlijke reis naar emotionele evolutie.

  Twijfel je nog?


  Klik op de knop hieronder voor een voorproefje.

  Maak kennis met Milan Somers

  Jouw spirituele gids op deze buitengewone reis van transformatie en zelfontdekking. Met jarenlange ervaring in het combineren van de bewezen technieken voor diepgaande transformatie en spiritualiteit, staat Milan klaar om je te begeleiden op een 7-daagse expeditie naar emotionele balans. 


  Vertrouw op zijn beproefde methoden en inzichten om de grenzen van je bewustzijn te verleggen en je te verbinden met de diepere lagen van je spirituele zelf. Dit is jouw moment. Stap in het avontuur van de Emotionele Evolutie Challenge  en zie je leven veranderen.
  Emotionele Veerkracht:
  Ontdek hoe je sterker kunt staan in het aangezicht van emotionele stormen, door praktische technieken die je leren omgaan met heftige gevoelens en emoties.
  Bewust Emotiebeheer:
  Leer effectieve methoden om je emoties niet alleen te herkennen en te accepteren, maar ze ook bewust te sturen en te transformeren naar een staat van innerlijke rust en kracht.
  Diepere Zelfliefde:
  Verdiep je relatie met jezelf door zelfliefde te cultiveren, waardoor je een fundament legt voor blijvende emotionele gezondheid en welzijn.
  Kracht van Vergeving:
  Ontdek de bevrijdende kracht van vergeving, zowel naar jezelf als naar anderen, als essentieel onderdeel van emotionele heling en groei.
  Verbinding met Innerlijke Wijsheid:
  Leer te luisteren naar en te vertrouwen op je innerlijke wijsheid, waardoor je betere keuzes maakt die in lijn zijn met je ware zelf en emotionele behoeften.
  Ondersteunende Gemeenschap:
  Word onderdeel van een liefdevolle en ondersteunende gemeenschap van gelijkgestemden, die samen met jou op weg zijn naar emotionele evolutie en transformatie.

  Hoe werkt het ?

  De Emotionele Evolutie Challenge kun je op je eigen tempo volgen.  

  Je kunt de challenge los aanschaffen of lid worden van de community. Als lid van de community heb je automatisch toegang tot alle challenges die ik aanbied, én toegang tot alle Online Programma's, Quantum Jumps, Masterclasses, Podcasts en andere extra's die je in de community vindt. 

  Speciale Prijs: Een Kleine Prijs voor een Grote Sprong in Je Spirituele Groei

  Spirituele ontwikkeling is een levenslange tocht en we willen deze reis voor jou zo toegankelijk mogelijk maken.

  Los:

  Wil je de Emotionele Evolutie Challenge doen en ben je geen lid van de Quantum Community?

  Dan bieden we deze uitgebreide challenge aan voor slechts € 99.

  Als lid van de Community:

  Word je lid van de Quantum Community? Dan kost de Emotionele Evolutie Challenge helemaal niets!

  Als lid heb je gratis toegang tot alle programma’s. Lidmaatschap kost € 299,- voor een jaar

  Start Vandaag met Je Emotionele Evolutie!

  De Emotionele Evolutie Challenge is jouw sleutel tot transformatie, met begeleiding die je nergens anders vindt.

  SLUIT JE NU AAN

  Veelgestelde Vragen

  FAQ Emotionele Revolutie Challenge

  Wat kan ik verwachten van deze Challenge?

  Elke dag van de 7-daagse Emotionele Revolutie Challenge is gevuld met diepgaande inzichten, karma burns, en meditaties, gericht op emotionele groei en zelfliefde.

  Wanneer start de Challenge?

  Wanneer jij wilt. Je kunt de challenge op jouw eigen tempo volgen. Alle materialen zijn online beschikbaar, waardoor je flexibel kunt starten en de challenge kunt doorlopen op een moment dat het beste bij jou past.

  Wat als ik een dag mis?

  Maak je geen zorgen! Alles blijft beschikbaar, zodat je op elk gewenst moment kunt inhalen. Jouw reis, jouw tempo.

  Is deze challenge ook voor beginners?

  Absoluut! Of je nu nieuw bent op het pad van emotionele ontwikkeling of al meer ervaren, deze challenge biedt waardevolle inzichten en technieken voor iedereen.

  Hoeveel tijd heb ik nodig?

  Reserveer dagelijks ongeveer 60 minuten voor een optimale ervaring. De flexibiliteit van de challenge maakt het mogelijk om deze in je eigen tempo te volgen.

  Kan ik de challenge op mijn mobiel volgen?

  Ja, de challenge is volledig toegankelijk en geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele apparaten, zodat je overal kunt deelnemen.

  Is er een plek waar ik ervaringen kan delen?

  Zeker, er is een besloten community waar je jouw reis kunt delen, vragen kunt stellen en kunt verbinden met mededeelnemers en met mij, Milan.

  Kan ik deelnemen vanuit het buitenland?

  Ja, de online aard van de challenge maakt het mogelijk om deel te nemen van waar ook ter wereld, zolang je maar een internetverbinding hebt.

  Wat is de investering?

  De investering in je emotionele welzijn en groei is slechts 99 euro. Een waardevolle stap naar een leven vol emotionele intelligentie en harmonie.

  Doe Nu Mee en Begin Jouw Emotionele Evolutie Challenge!

  SLUIT JE NU AAN