Quantum Jump voor Wereldvrede

Wereldtransformatie begint bij jezelf.

23 oktober om 20.00 uur

Beste medemens,

Ik sta hier vandaag met een brandende noodkreet vanuit mijn hart. Ik ben klaar met het geweld dat onze wereld teistert, waar onschuldigen sterven en lijden. We zijn meer dan dit, we zijn lichtwezens die de taak hebben om liefde te verspreiden, in plaats van haat en oorlog.


Ik begrijp dat het soms moeilijk is om jezelf voor te stellen als een individu die een verschil kan maken in de wereld. Maar laten we dit duidelijk maken: elk van ons is een krachtig wezen en als we deze krachten bundelen hebben we de potentie om de loop van de geschiedenis te veranderen.

Het is van het grootste belang dat we weer in contact komen met onze essentie en ons hart. Alleen dan kunnen we die liefde verspreiden die onze wereld zo hard nodig heeft. Stel je eens voor, als we dit doen met honderden, zelfs duizenden mensen, dan creëren we een krachtig collectief veld van liefde. Dat collectieve veld heeft het vermogen om de meest diepgewortelde haat en geweld te transformeren.

Wetenschappelijk onderzoek heeft al aangetoond welke wonderen een collectieve intentie van liefde kan verrichten. Er zijn groepen geweest die geweld hebben verminderd simpelweg door samen te mediteren. Wij hebben een andere aanpak, we gaan Quantum Timeline Jumpen. We zullen ons verbinden met het Quantum Veld en lichtwezens oproepen uit verschillende dimensies om ons te ondersteunen.


Ja, ik doe mee!

Samen creëren we een krachtig veld van liefde op 23 oktober 2023

20.00 - 21.00 uur

De tijd is hier nu écht voor aangebroken.

Voel je de roep om mee te doen, sluit je dan aan bij onze collectieve Quantum Timeline Jump op 23 oktober 2023 van 20.00 tot 21.00 uur.


En alsjeblieft, deel deze boodschap met zoveel mogelijk mensen, want samen kunnen we het verschil maken. 


  Samen kunnen we een betere wereld creëren.  

Laten we samen het licht verspreiden en de wereld transformeren.

Geloof in de kracht die in jou schuilt, want jij bent van onschatbare betekenis voor deze missie.

Met liefde en hoop,

Milan

Ja, ik doe mee!

Samen creëren we een krachtig veld van liefde op 23 oktober 2023

20.00 - 21.00 uur