De 5-daagse Quantum Shift Challenge

De Reis naar een Nieuwe Aarde

   Start Jouw Revolutionaire Reis metQuantum Transformatie Expert, Milan Somers

Aanmelden

De 5-daagse Quantum Shift Challenge: 

De Reis naar een Nieuwe Aarde

Start Jouw Revolutionaire Reis op 29 Januari 2024
met Quantum Transformatie Expert, Milan Somers

Deze 5-daagse online reis, geleid door Milan Somers,

brengt de principes van quantumfysica en spiritualiteit samen voor een diepgaande persoonlijke en collectieve transformatie.  

  • Leer de principes van quantumfysica en spiritualiteit te combineren voor diepgaande zelftransformatie.
  • Ervaar krachtige meditaties en Quantum Jumps die je bewustzijn naar nieuwe hoogten tillen.
  • Besloten groep met gelijkgestemden.
  • Sluit de reis af met een live Q&A en gezamenlijke meditatie, waarbij we gezamenlijk energieën verbinden voor een collectieve ervaring.

Verbind je met het Quantumveld om van 2024 jouw beste jaar ooit te maken.

Voorbereidingsaudio:
Begin jouw reis met een speciaal ontworpen audio die je voorbereidt op de transformatie die komt.
Quantum Woman
5 Themadagen op Eigen Tempo:
Elke dag richt zich op een uniek aspect van jouw spirituele en persoonlijke groei. Deze dagen zijn online toegankelijk, zodat je op je eigen tempo kunt leren en groeien.
Dagelijkse Jumps en Opdrachten:
Ervaar krachtige Quantum Jumps die je bewustzijn verhogen en neem deel aan opdrachten die je inzichten verdiepen en je leerervaring verrijken.
Screensaver met Mantra:
Ontvang een inspirerende screensaver met een krachtige mantra die je helpt focussen en je herinnert aan jouw reis en groei.
Live Q&A en Gezamenlijke Meditatie:
Sluit de challenge af met een live Q&A-sessie met Milan Somers en een gezamenlijke meditatie, waarbij de energieën van alle deelnemers worden verbonden voor een krachtige collectieve ervaring.
Aanmelden

Thema's

1. Quantum Evolutie: Een Reis van Mens naar Lichtwezen

Verken de quantumevolutie van het menselijk bewustzijn naar een stralend lichtwezen. Ontdek hoe je jezelf kunt transformeren in een wezen van pure quantumlicht en bewustzijn.

2. Quantum Verbindingen: De Spirit Verbinden met de Aarde

Duik diep in de wereld van quantumverbindingen en ontdek hoe je je spirituele zelf kunt verankeren in de levende matrix van de aarde. Verken de eenheid tussen de spirit en de planeet.

3. Quantum Verbindingen: Overgave aan de Bron

Leer de kunst van quantumovergave aan de universele bron van alle energie en wijsheid. Ontdek hoe je jezelf volledig kunt openstellen voor de quantumstroom van het universum.

4. Harten in Harmonie: Quantum Verbinding met Aarde en Kosmos

Breng je hart in harmonie met de harten van de aarde en het kosmische universum. Ontdek de quantumverbindingen die de eenheid tussen alle harten benadrukken.

5. Licht en Liefde Manifesteren: Quantum Transformatie op Aarde

Leer hoe je quantumlicht en -liefde kunt manifesteren om een nieuwe frequentie van bewustzijn en compassie op aarde te brengen. Word een actieve deelnemer in de quantumtransformatie van onze planeet.

Stel je voor dat je, na het deelnemen aan
Quantum Shift ontwaakt met een vernieuwd
gevoel van helderheid en doel

Deze 5-daagse online challenge transformeert niet alleen je perspectief, maar ook je werkelijkheid. Je zult leren hoe je jezelf kunt verbinden met het quantumveld, waardoor je leven overvloeit met synchroniciteit, vreugde en een diepe zin van verbondenheid. 


Je zult ontdekken hoe je oude beperkende overtuigingen kunt overstijgen, je ego kunt loslaten en je lichtlichaam kunt activeren. Dit zal resulteren in een leven waarin je meer in harmonie bent met jezelf en de wereld om je heen, een leven waarin elk moment gevuld is met gemak, flow, liefde en eenheid.

Aanmelden

Doe Nu Mee en Begin Jouw Reis naar Spirituele Transformatie!

Dit is jouw moment. Jouw kans om jezelf op een dieper niveau te ontdekken en je te verbinden met het eindeloze veld van quantum mogelijkheden. 


Klik op de knop hieronder om je aan te melden en begin je ontdekkingsreis in De Quantum Transformatie.

Meld Je Nu Aan

Maak kennis met Milan Somers

Jouw spirituele gids op deze buitengewone reis van transformatie en zelfontdekking. Met jarenlange ervaring in het combineren van de bewezen technieken voor diepgaande transformatie en spiritualiteit, staat Milan klaar om je te begeleiden op een 5-daagse expeditie naar je innerlijke universum. 


Vertrouw op zijn beproefde methoden en inzichten om de grenzen van je bewustzijn te verleggen en je te verbinden met de diepere lagen van je spirituele zelf. Dit is jouw moment. Stap in het avontuur van de Quantum Shift Challenge en zie je leven veranderen.

Voor Wie is deze Challenge?

Quantum Shift: "De Reis naar een Nieuwe Aarde" is voor iedereen die klaar is om een diepgaande spirituele en persoonlijke transformatie te ondergaan. 


Of je nu nieuw bent in de wereld van spirituele ontwikkeling of al langer op dit pad bent, deze challenge is ontworpen om jou te ontmoeten waar je bent. 


Het is perfect voor hen die verlangen naar een dieper begrip van zichzelf en het universum, en voor iedereen die zijn of haar leven wil verrijken met een groter bewustzijn en een diepere verbinding met het allesomvattende quantumveld.

Diepgaand Inzicht:
Krijg de sleutels tot het universum zelf, terwijl je de taal van synchroniciteit, energie, en intuïtie ontcijfert.
Intuïtief Vermogen:
Leer hoe je kunt vertrouwen op je innerlijke kompas om de juiste beslissingen te nemen, zelfs in tijden van onzekerheid en verwarring.
Quantum Woman
Verhoogd Bewustzijn:
Bereik een staat van hoger bewustzijn waardoor je in staat bent het leven te zien zoals het echt is—vol mogelijkheden en wonderen.
Harmonie en Balans:
Verrijk je leven met een nieuwe harmonie die uitstraalt naar je relaties, je werk en je welzijn.
Spirituele Verbinding:
Open de deur naar je diepste roeping en begin te leven met een authentieke uitdrukking van jezelf.
Een Gemeenschap van Gelijkgestemden:
Sluit je aan bij een gemeenschap die je steunt en inspireert op je reis naar spirituele groei.

Hoe werkt het en wanneer 

gaan we van start?

De Quantum Shift Challenge begint op 29 januari. Vooraf krijg je een voorbereidings audio en extra informatie.

Elke dag is er een specifiek thema, inclusief Quantum Jumps, opdrachten en screensavers met krachtige mantra’s. Ook krijg je toegang tot de besloten groep zodat je jouw inzichten, vragen en inspiratie kunt delen. Aan het einde is er een live Q&A en gezamenlijke meditatie voor verbinden van energie.

Spirituele ontwikkeling is een levenslange tocht en we willen deze reis voor jou zo toegankelijk mogelijk maken.

Je kunt kiezen tussen 2 mogelijkheden:

Los:


Wil je meedoen aan de Quantum Shift Challenge maar wil je niet lid worden van de Quantum Community?

Dan bieden we deze uitgebreide 5-daagse challenge aan voor slechts €81,-

Word lid van de Quantum Community:

Als lid van de Quantum Community krijg je gratis toegang tot de Quantum Shift Challenge en alle andere programma’s.

Lidmaatschap kost slechts € 299,- per jaar

Als je stilstaat bij de diepgaande transformatie en blijvende veranderingen die dit programma je zal bieden, is dit bedrag een kleine prijs voor een waardevolle investering in jezelf. Stel het in perspectief: voor minder dan de prijs van een dagje wellness of een avondje uit eten, kun je in plaats daarvan kiezen voor blijvende spirituele groei en diepgaande zelfkennis.


Doe Nu Mee en Begin Jouw Quantum Shift!

Je hebt de kracht om je leven te transformeren, om het pad van spirituele verlichting te bewandelen en het beste uit jezelf te halen. Er is geen betere gids op deze reis dan de Quantum Shift Challenge.


Dus waar wacht je nog op?


Veelgestelde Vragen

Quantum Shift

Wat mag ik verwachten van de Challenge?

Elke dag van de 5-daagse challenge biedt een combinatie van theoretische uitleg, praktische oefeningen en meditaties. De focus ligt op een specifiek thema dat je helpt bij je spirituele groei.

Wanneer is het startmoment?

De Quantum Transformatie Challenge begint op het moment dat jij in de online omgeving begint, maar het mooie is dat alle materialen online beschikbaar blijven. Zo kun je op elk gewenst moment de challenge nog een keer doen.

Is deze challenge geschikt voor beginners?

Ja, De Quantum Shift Challenge is ontworpen om iedereen te verwelkomen, of je nu een beginner bent of al jarenlang spiritueel actief bent.

Hoeveel tijd besteed ik aan de challenge?

We raden aan om dagelijks minstens 20-30 minuten te reserveren, maar het mooie is dat je de challenge op je eigen tempo kunt doorlopen.

Kan ik de challenge volgen op mijn mobiel?

Ja, het platform is volledig geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.

Is er een community waar ik mijn ervaring kan delen met mijn mededeelnemers?

Ja, we hebben een besloten groep waar je ervaringen kunt uitwisselen en vragen kunt stellen aan mededeelnemers en aan Milan zelf.

Kan ik de challenge ook volgen als ik in het buitenland woon?

Zeker, de challenge is online en daardoor wereldwijd toegankelijk. Zolang je een internetverbinding hebt, kun je meedoen.

Hoeveel kost de challenge?

De prijs voor de challenge is 81 euro.

Doe Nu Mee en Begin Jouw Quantum Shift!