GRATIS WEBINAR: QUANTUM ACTIVATIE JUMPING

Een combinatie van de 2 krachtigste technieken die je ooit zult ervaren


Webinar: 13 juli 2023 om 20:00 uur!

Quantum Activatie Jumping is een van de krachtigste technieken die je ooit zult ervaren..

Ontdek Quantum Activatie Jumping: de ultieme combinatie van neurowetenschap, hypnose en spiritualiteit die jouw verlangen, zingeving en manifestatie bij elkaar brengt. Overwin jouw sabotagepatronen en bereik jouw droomleven door de intelligenties van jouw onderbewustzijn en het Quantum Veld te combineren


Op 13 juli 2023 om 20:00 uur geven wij (Milan Somers en Janosh) een gratis webinar over Quantum Activatie Jumping. Leer hoe je deze techniek kunt gebruiken om je leven naar een hoger niveau te tillen en bereik jouw doelen sneller dan ooit tevoren.


Meld je nú direct GRATIS aan voor het webinar in en maak de sprong naar jouw droomleven!

Een activatie is een krachtig middel om je energie in beweging te zetten en blokkades op te lossen. De geometrische beelden zijn in werkelijkheid ‘codes’. Codes die je toegang geven tot het onderbewuste en daarmee tot je ware potentieel. Het zijn visuele hologrammen gecombineerd met frequentie tonen (soundhealing). Elke activatie heeft een specifieke geometrie gekoppeld aan een thema.


Tijdens een activatie kom je razendsnel in een diepe meditatie waar hoofd en hart zich met elkaar verbinden. Het is een spirituele sensatie waarmee je antwoorden krijgt op al je levensvragen. Ben je op zoek naar meer eigenliefde, zelfvertrouwen, wat je talenten zijn, wil je meer focus, meer rust in je hoofd of je beschermen tegen alle prikkels van buitenaf? De activaties programmeren je onderbewustzijn opnieuw!

Wil je creëren, dan ontkom je er niet aan om in een verhoogde frequentie te zitten...


en dat is wat Quantum Activatie Jumping doet.