QUANTUM ACTIVATIE JUMPING

De meest krachtige tool van zelfhulp die er momenteel bestaat

Quantum Activatie Jumping....  

...gaat verder dan meditatie en welke vorm van persoonlijke ontwikkeling dan ook. Het brengt verlangen, zingeving en manifestatie bij elkaar. Neurowetenschap, hypnose en spiritualiteit worden met elkaar gecombineerd. Dit geeft je:

  • de next level van manifesteren en het moeiteloos creëren van je droomleven
  • een communicatielijn met je Hogere Zelf om antwoorden te krijgen
  • een glimp van je zielsmissie

In Quantum Activatie Jumping combineer je 2 intelligenties, je onderbewustzijn en het Quantum Veld waarbij vastgeroeste patronen en belemmerende overtuigingen voorgoed vaarwel zegt.


We geven 1000 gratis Quantum Activaties Jumps weg ter waarde van 24,95. Wees er snel bij want op is op!

Ik wil gratis de Quantum Activatie Jump ervaren t.w.v. 24,95

    Hoe werkt Quantum Activatie Jumping?

Quantum Activatie Jumping maakt gebruik van zowel de geometrische hologrammen als quantum jumping. De activaties komen direct door in het onderbewustzijn waardoor een diepe trance direct mogelijk is. Na de activatie maak je een jump in het Quantum Veld waarbij je in contact komt met je Quantum Zelf. Deze Quantum Zelf is de versie van jou op een andere tijdslijn die reeds leeft zoals jij verlangt. In Quantum Hypnose zeggen we dan dat deze Quantum Zelf in een verhoogde frequentie zit en reeds alles realiseert.


Wil je creëren dan ontkom je er niet aan om in een verhoogde frequentie te zitten en dat is wat Quantum Activatie Jumping doet.

Ik wil een Quantum Activatie Jump nu ervaren!

Ervaringen

Wauw wat een combinatie. Het is alsof ik een bepaalde diepte in rust in me ervaar die ik met regulier mediteren niet behaal dit is mediteren 10.1.  Wat een gave combinatie het jumpen, dat ik al kende van de Quantum Power Challenge, met deze activatie erbij. Een onwijs mooie combinatie. Ben nu al benieuwd naar het vervolg! 


Clarice
Heel bijzonder dit, beeld, geluid en gevoel vullen elkaar aan. Zoveel dieper dan ik ooit heb ervaren.


Alles in hetzelfde moment. Machtig mooi. Mijn ervaring is bijna niet in woorden te beschrijven. Ik gun dit iedereen. Onvergetelijk.


Dank je wel daarvoor. 
Bianca
Tja, waar begin je na het ervaren van deze Quantum Activitatie Jumps.


Milan en Janosh, a match made in heaven. Ik kan weer connecten met datgene waar ik zo blij van word, elke dag. Meer naar mezelf luisteren is daar een van. Ik heb weer richting. Het lijkt wel wakker worden maar dan anders.


Bert

Wil je creëren, dan ontkom je er niet aan om in een verhoogde frequentie te zitten...


en dat is wat Quantum Activatie Jumping doet.

Meet de trainers

Milan Somers

Expert op het gebied van Quantum zelfhypnose en werken met het onderbewustzijn. Hij werkt nauw samen met Dr. Roy Martina. In zijn loopbaan heeft hij duizenden mensen persoonlijk en professioneel mogen begeleiden waaronder wereldkampioenen Rens Blom en Sheena Widdershoven. De tool die hij daarbij het liefste inzet is hypnose. Met persoonlijke begeleiding en seminars helpt Milan jou bij het aanwakkeren van dat vuurtje, zodat jij jouw dromen wel waar gaat maken. Hij helpt je het maximale halen uit jouw eigen potentieel. Als no-nonsense zingevingsmentor maakt Milan zingeving en spiritualiteit praktisch. Hij houdt niet van zweverig of vaag, maar van concrete stappen met resultaten.


Janosh

Janosh is een levenskunstenaar, visionair en mensen noemen hem de Alchemist op gympen.

Een hippe magiër die de wereld besprenkelt met zijn magie. Zijn activaties en meditaties gaan de wereld over. Zijn volgers kun je vinden van Canada tot Australië en alles wat daartussen ligt. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat zijn webinars, waar hij maandelijks zijn nieuwste download van de Arcturianen deelt, de bom zijn! Met gemiddeld 2000-3500 deelnemers wordt er een gigantisch veld van energie opgebouwd en verspreidt Janosh zo zijn magie over de wereld. In 2007 werd hij als eerste Nederlander verwelkomd op het hoofdkantoor van de Verenigde Naties in New York om een presentatie te geven, een eer die hem een jaar later opnieuw werd gegeven.

    Een actie die je niet wilt missen

Ontvang twee activatie jumps, namelijk:

1. Wonderen
2. Roeping

Scroll snel naar de gratis Quantum Activatie Jumps!

Wij hebben jou nodig om het collectieve bewustzijn op te tillen, dus deel onze boodschap. Wij belonen jouw delen met een
gratis Quantum Activatie Jump.

Het enige wat je hoeft te doen is deze actie hier te delen met je vrienden en de Quantum Activatie Jumps komt direct beschikbaar voor jou.


De reden van het delen is omdat wij het echt belangrijk vinden dat zoveel mogelijk mensen in aanraking komen met Quantum Activatie Jumping. De wereld moet dit weten. We hebben namelijk meer licht, liefde en verbinding nodig en dat kan alleen maar als mensen meer gaan leven vanuit hun hart.


LET OP: deze Vriendenactie is alleen beschikbaar voor de eerste 1000 aanmeldingen. Wees er dus snel bij!


Wij gunnen jou twee gratis Quantum Activatie Jumps.
Het enige wat je hoeft te doen is deze actie hier te delen met je vrienden en de Quantum Activatie Jumps komen direct beschikbaar voor jou.

Liever niet delen met vrienden? Dan zijn de twee Quantum Activatie Jumps voor €24,95 voor jou. Na betaling komen deze direct beschikbaar voor jou.