Milan Somers, business & zingevingsmentor

Hoi, ik ben Milan.

No-nonsense zingevings-

en bussinesmentor

Als spreker, trainer, auteur en mentor werk ik met leiders,

topsporters, ambitieuze ondernemers en gedreven teams 

om impact te maken op de wereld om hen heen.Bijna ieder mens heeft doelen in zijn of haar leven. 

  Toch maken zeven van de tien mensen hun dromen nooit waar uit angst om zekerheden los te laten, angst voor falen en verlies aan status. We leven teveel in ons hoofd en te weinig in ons hart. Het komt je vast bekend voor! 


  Met persoonlijke begeleiding en seminars help ik anderen bij het aanwakkeren van precies dát vuurtje.

  Milan Somers, business & zingevingsmentor

  Mijn carrière als spreker en mentor kwam natuurlijk niet uit de lucht vallen…

  Als kind stond ik niet stevig in mijn schoenen. Ik zag mijzelf hoe anderen mij zagen: een onzekere puber met een maatje te veel en een jampotbril. Dit negatieve zelfbeeld beperkte mij, zeker tot in mijn twintiger jaren: ik was blind voor mijn potentie en talenten, die daarom onaangetast en ongebruikt bleven. Zonde!


  Het omslagpunt kwam zodra ik mij realiseerde dat de fout niet lag bij de blik van de ander. Ikzelf was degene die het negatieve beeld in stand hield. Het enige obstakel tussen mijzelf en mijn doelen, was ikzelf.
  Milan Somers, business & zingevingsmentor

  Er moest iets veranderen. 

  Ik dook de boeken in en speurde het internet af. Hoe kon ik mijn diepste potentieel aanboren? Mijn talenten maximaal benutten? Het stuur in handen krijgen? De baas worden over mijzelf?


  Mijn zoektocht bracht me op veel verschillende plekken in de wereld, en verbreedde mijn horizon. De verandering die ik onderging, had niet alleen invloed op mijn zelfbeeld. Het veranderde ook het beeld dat anderen van mij hadden, en mijn impact op de wereld om mij heen.  

  Bij alles wat ik leerde, voelde ik: "Dit moet ik delen. Waarom weten niet meer mensen dit?". Een heleboel trainingen en cursussen volgden, zodat ik ook aan anderen kon gaan leren om het heft in eigen hand te nemen.
  Milan Somers, business & zingevingsmentor


  Als mentor en spreker help ik anderen om persoonlijk te ontwikkelen en uitblinkende prestaties te behalen. Om te dromen, te durven en te doen.
  Milan Somers is een spreker, auteur en businessmentor en oprichter van het Response Instituut, een toonaangevend opleidingscentrum voor NLP en hypnose.

  Het Response Instituut.

  Elf jaar geleden zette ik mijn kennis en expertise om naar de praktijk: ik richtte het Response Instituut op. Dit trainingsinstituut zet hypnose en NLP in om in korte tijd grote professionele en persoonlijke groei door te maken.


  Inmiddels heeft het Response Instituut de vleugels uitgeslagen: het is een geoliede machine met 8 trainers en kan op eigen benen staan.


  Voor mij een goed moment om een nieuw verhaal te schrijven en mijn eigen weg te bewandelen. 
  Milan Somers, business & zingevingsmentor helpt jou aan meer zelfvertrouwen.

  Ik begeleid vechters bij het winnen van hun strijd.

  Dan heb ik het niet alleen over ambitieuze ondernemers en leidinggevenden die het maximale uit hun potentieel willen halen. Dan heb ik het ook over topsporters, die de strijd niet alleen mentaal, maar ook fysiek aangaan.


  Ik heb mij altijd nauw verbonden gevoeld met de sportwereld. Door mijn jeugd, waarin Shaolin Kung-Fu mijn leven veranderde. Door mijn aanstelling als directeur van het NVIM, het Nederlands Instituut voor Vechtsport en Maatschappij. Nog altijd ben ik gefascineerd door de combinatie van lichaam en geest.


  Mijn doel in het leven is mensen, bedrijven en topsporters de verbinding te laten maken tussen abstracte vraagstukken en wat deze concreet betekenen iemands leven, op de werkvloer of in een wedstrijd. Dat doe ik vanuit mijn gecombineerde ervaring als ondernemer, directeur, trainer, maar ook vanuit dat onzekere jongetje die op zoek ging naar antwoorden. 


  Neem de regie over je eigen leven terug met dit boek en vergroot je zelfvertrouwen!

  Ohja, en ik ben ook auteur!

  Mijn boek ‘Regisseer jouw eigen leven’ dient als inspiratiebron om je leven te veranderen.  Het staat vol persoonlijke voorbeelden, verhalen en oefeningen die je helpen het maximale uit jezelf te halen. De oefeningen worden ondersteund door instructievideo's en kun je direct in de praktijk toepassen. 


  "Het boek boeide mij van het begin tot het eind. Heldere boodschap: je hebt de regie zelf in handen. Wacht niet af. Prima afwisseling tussen theorie en praktijk(voorbeelden). Erg mooie vormgeving, waarbij de vormgeving de structuur van het boek ondersteunt. Veel herkenning, maar door de duidelijke uitleg ook nieuwe inzichten opgedaan." Bol.com klantreview


  Milan Somers, business & zingevingsmentor
  Heb jij behoefte aan een

  stok achter de deur?

  Stuur me een mailtje, dan bespreken we samen de mogelijkheden. 

  arrow_drop_up arrow_drop_down